Persoana care l-a acuzat pe Khael din MIRAE de bullying postează o scrisoare prin care recunoaște că informațiile sunt false

Netizen who previously accused MIRAE's Khael of school bullying releases official apology | allkpop

Khael din MIRAE a scăpat de acuzațiile de bullying și hărțuire sexuală!

În data de 9 mai, DSP Media a lansat o declarație oficială în care afirma: „De îndată ce au apărut acuzațiile împotriva lui Khael, însuși artistul, declarațiile cunoștințelor sale și dosarele elevilor au confirmat că informațiile au fost false. Am recurs la măsuri în instanță. Recent, persoana care a răspândit informațiile a admis că afirmațiile sale sunt lipsite de adevăr.

Pe lângă declarație, agenția a dezvăluit și o scrisoare formulată de acuzator. Totul a început în anul 2019, când un internaut a postat acuzațiile pe un forum DC Inside al emisiuni „Under Nineteen” de pe canalul MBC, acolo unde Khael a participat folosindu-și numele real, Lee Sang Min. S-a implicat faptul că idolul și-a bătut colegii de clasă, a iscat certuri, a fumat țigări și a consumat alcool. De asemenea, printre acuzații s-a numărat și hărțuirea sexuală.

Bună. Sunt gg2123, persoana care a scris despre Lee Sang Min pe forumul „Under Nineteen” al DC Inside.

Ceea ce am scris pe 2 februarie 2019 este totul o minciună, declarații false fără pic de adevăr. Lee Sang Min a apărut la televizor, mi s-a părut că am dreptul să scriu despre el și i-am făcut o mare nedreptate. Am mințit că Lee Sang Min a fost violent față de mine în timpul școlii și am scris informații greșite cum că ar fi hărțuit sexual niște persoane prin comentariile sale, ar fi consumat alcool și ar fi fumat.

Toate acestea sunt false. Prin afirmațiile mele, Lee Sang Min și fanii lui au fost profund răniți. Privind în trecut la comentariile făcute de mine, păcatele pe care le-am comis și suferința cauzată oamenilor din jurul meu, realizez că acestea sunt de neiertat.

Din nou, voi reflecta în profunzime la dezastrul cauzat de informațiile false și la faptul că eu sunt vinovatul, dezvăluind că informațiile din postare nu sunt adevărate.

Îmi cer scuze.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s