Cariera din K-drame a acestui actor de la YG Entertainment nu e prea reușită?

Lee Soo Hyuk

Se spune că actorul Lee Soo Hyuk l-a eclipsat pe eroul principal masculin Rowoon (SF9) din K-drama  „Tomorrow”, în calitate de înger al morții, dar carierea lui nu merge destul de bine.

„Tomorrow” este o foarte așteptată K-dramă lansată luna trecută, care a marcat revenirea celebrei actrițe Kim Hee Sun după 2 ani de absență. De asemenea, serialul a venit o distribuție destul de puternică, Rowoon – actor-idol în ascensiune –  având rolul principal masculin.

Ratingurile K-dramei erau în medie de doar 2,7%, dar un actor din serial a reușit totuși să devină un subiect fierbinte. Și acesta este nimeni altul decât Lee Soo Hyuk, despre care se spune că, în ciuda expunerii sale limitate pe micul ecran, a reușit totuși să-l eclipseze pe Rowoon cu carisma, actoria și chiar aparițiile sale.

În 2006, Lee Soo Hyuk a intrat în industria divertismentului ca model la prezentarea de modă Lone Costume a lui Jung Wook Jun. Cu un aspect remarcabil, vibrații cool și o înălțime uimitoare de 184 cm, Lee Soo Hyuk a fost rapid remarcat de diverse mărci celebre și reviste de modă.

În 2013, modelul în ascensiune a fost invitat în Europa pentru Săptămâna Modei de la Paris și de la Londra, iar acolo a defilat pentru mai multe mărci de lux precum Balenciaga, JW Anderson și Balmain. În același an, Soo Hyuk a fost, de asemenea, desemnat în Top 13  Modele Masculine în Ascensiune pentru sezonul toamnă-iarnă 2013 al Săptămânii Modei de la Londra și Paris.

În 2014, a devenit judecător invitat pentru sezonul 4 din America’s Next Top Models și a fost chiar invitat de supermodelul Tyra Banks să participe la finala din SUA, ceea ce a spus multe despre poziția sa în lumea modelelor.

În plus, Lee Soo Hyuk a fost selectat și pentru a fi Ambasador Global pentru Adidas și Bvlgari, precum și fața exclusivă pentru brandul de îmbrăcăminte Fahrenheit. În 2017, s-a alăturat YG Entertainment pentru a continua viața de model și, de asemenea, să-și încerce mâna în actorie.

Ca model devenit actor, Lee Soo Hyuk nu a obținut nicio realizare vizibilă ani de zile. În ciuda faptului că are o experiență de 15 ani, actorul a optat cel mai mult pentru roluri secundare masculine. De asemenea, el se orientează mai mult spre personaje misterioase și reci, ceva foarte „tip semnătură „a artiștilor de la YG.

Debutul lui Lee Soo Hyuk a avut loc în 2006, cu un rol minor în „My Boss, My Teacher”. 4 ani mai târziu, actorul a primit în sfârșit un rol principal în filmul coreeano-japonez „The Boy from Ipanema”, care a fost apreciat de critici, dar a fost un eșec comercial.

După acest film, Lee Soo Hyuk a început să ia din ce în ce mai multe proiecte, iar doar în 2011, actorul a realizat 4 K-drame consecutive, inclusiv „White Christmas”, „Deep Rooted Tree”, „What’s Up” și „Vampire. Idol”.

Cu toate acestea, lipsa timpului de ecran l-a împiedicat pe Lee Soo Hyuk să-și etaleze adevăratele talente, după multe apariții, actorul YG încă nu a avut niciun rol emblematic. El este cunoscut doar ca acest actor cu vibrații misterioase și înfricoșătoare, parcă lipsindu-i ceva să treacă bariera pentru a deveni un actor de top.

Potrivit Korea Times, motivul din spatele lipsei de recunoaștere a lui Soo Hyuk poate avea de-a face cu alegerile sale proaste în selectarea proiectelor. Cele mai multe dintre lucrările actorului au fost fie evaluate prost, fie lipsite de public.

Deocamdată, cea mai populară dramă a acestui actor de 34 de ani este probabil serialul de vampiri „Scholar Who Walks The Night”, care s-a lăudat cu o distribuție plină de stele ca Lee Jun Ki, Changmin de la DBSK și Kim So Eun. Cu toate acestea, chiar și cu o campanie de marketing intensă, cel mai de succes lucrare a obținut doar un rating mediu de 7,3%, un număr regretabil în comparație cu 13,4% a lui „She Was Pretty”, care nu a fost deloc promovat.

Imaginea de vampir a lui Lee Soo Hyuk este considerată unul dintre factorii care atrage telespectatorii. În ciuda faptului că era un răufăcător, a primit multă dragoste din partea publicului. Tot datorită acestei performanțe, Soo Hyuk a câștigat titlul de Cel mai bun actor nou la premiile MBC Drama Awards 2015.

După succesul rolului de vampir, a continuat să participe la o serie de proiecte, inclusiv „Local Hero”, „Lucky Romance” și „Sweet Stranger And Me”, dar toate au obținut ratinguri slabe. În 2017, actorul a încetat temporar munca pentru a-și îndeplini serviciul militar.

Cele mai recente două drame ale lui Soo Hyuk, „Doom at Your Service” și „Tomorrow”, în ciuda prezenței unor vedete de top precum Park Bo Young sau Kim Hee Sun, ambele au dezamăgit publicul, având ratinguri scăzute.

Potrivit experților, punctul comun al ultimelor 3 drame la care a participat Lee Soo Hyuk este că scenariul este ilogic și nu este suficient pentru a atrage telespectatorii. Dar, în schimb, actorul este considerat în continuare un punct pozitiv al tuturor celor 3 lucrări, în special rolul său din „Tomorrow”.

Cu toate acestea, viața privată a lui Lee Soo Hyuk a primit o atenție specială din partea publicului. În prezent locuiește în Gangnam, un loc pentru elita coreeană. Deține o mulțime de imobile și super-mașini scumpe.

În plus, actorul născut în 1988 are și o relație strânsă cu multe vedete coreene celebre. Nu numai că este prieten apropiat cu Kim Woo Bin, Hong Jong Hyun, Kim Young Kwang, Sung Joon, Lee Soo Hyuk, el are și o relație strânsă cu liderul Big Bang. Acesta este și motivul pentru care s-a alăturat YG Entertainment.

Lee Soo Hyuk

Lee Soo Hyuk

Ce părere aveți? Va reuși să transforme cariera sa într-un succes? 

Lee Soo Hyuk

 

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s