Kim Go Eun și Jinyoung din GOT7 se privesc drăgăstos în noul teaser al K-Dramei “Yumi’s Cells 2”

“Yumi’s Cells 2” Previews Heart-Fluttering Changes Between Kim Go Eun And GOT7’s Jinyoung

Sezonul 2 al K-Dramei “Yumi’s Cells” arată apropierea personajelor interpretate de Kim Go Eun și Jinyoung din GOT7. Vom avea parte de o iubire la birou?
Bazat pe webtoon-ul popular cu același nume, „Yumi’s Cells” spune povestea unei angajate de birou obișnuite de birou pe nume Yumi – din punctul de vedere al numeroaselor celule ale creierului său, care îi controlează fiecare gând, sentiment și acțiune. Kim Go Eun joacă rolul principal al lui Yumi, o femeie obișnuită care se chinuie să-și exprime sentimentele.

În primul sezon, Yumi și fermecătorul ei coleg de muncă Yoo Babi (interpretat de Jinyoung) au fost doar prieteni. Cu toate acestea, fotografiile nou lansate sugerează că relația lor evoluează în ceva mai mult. Există o atmosferă subtilă între ei și fiecare contact vizual pe care îl fac amplifică curiozitatea și anticiparea pentru dragostea lor. Cei doi sunt mai apropiați decât înainte, iar felul în care Yoo Babi o privește pe Yumi este deosebit de emoționant.

În sezonul anterior, Yumi s-a maturizat prin relația și despărțirea ei de Goo Woong (Ahn Bo Hyun), iar ea a acceptat o nouă provocare după ce a căpătat curajul să facă acest lucru de la Yoo Babi. Noul sezon va descrie povestea iubirii și viselor lui Yumi.

Producătorii dramei au comentat: „Relația și emoțiile schimbate dintre Yumi și Yoo Babi vor face inimile să bată mai tare. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare sinergia dintre Kim Go Eun și Jinyoung. Vor arăta un nou tip de chimie fa;ță de sezonul precedent.”

Sursa

Lasă un comentariu