[CCC] Actrița Kim Sae Ron e reținută de poliție pentru fuga de la locul accidentului în Gangnam

Articol: [Exclusiv] Actrița Kim Sae Ron fuge de la fața locului după ce a lovit o structură din Gangnam în timp ce „conducea în stare de ebrietate”…  e anchetată de poliție.

Sursa: Asia Economy

Fosta actriță pentru copii Kim Sae Ron (21 de ani) a fost arestată pentru conducere în stare de ebrietate.

Potrivit unui raport exclusiv al Asia Economy din data de 18, secția de poliție Gangnam o investighează în prezent pe actriță sub acuzația de încălcare a Legii privind circulația rutieră (conducere în stare de ebrietate).

Un oficial de la poliție a declarat: „Am primit 6 sau 7 rapoarte despre un vehicul care conducea în direcții ciudate și am fost trimiși imediat la fața locului. Se pare că și-a lovit mașina de o structură de lângă intersecția Hakdong din Gangnam-gu, Seul, în jurul orei 8 dimineața și a fugit de la locul faptei. Poliția a sosit la fața locului și a încercat să-i facă testul cu etilotest, dar ea a cerut să fie trimisă la spital pentru a i se lua probe sânge. Cauza exactă a accidentului este în curs de investigare”.

[+1,345, -10] ㅉㅉㅉ s-a terminat și pentru tine
[+869, -5] Nu avea niciun rost să te salveze ahjussi…
[+723, -8] Tocmai am văzut vești despre un șofer livrator în vârstă de 20 de ani care a murit după ce a fost lovit de un șofer beat… ea merită să fie blestemată pentru asta. Orice celebritate prinsă la volan în stare de ebrietate trebuie să fie exilată din industrie.
[+521, -3] ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ În vârstă de doar 21 de ani și a condus beat în timp ce fugea de la fața loculuiㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋLa revedere. A înnebunit, vezi.
[+452 -6] Mulți oameni refuză aparatele de tip etilotest și aleg să li se ia sânge, deoarece nivelul de alcool  ar fi mai scăzut în momentul în care reușesc să-și facă unul după 20 sau 30 de minute.
[+125, -1] Îmi amintesc că a înjurat deschis în timpul unei emisii și știam că personalitatea ei nu era atât de simplă… e genul care nu își poate controla temperamentul. Știam că temperamentul ei va scoate tot ce e mai bun din ea și că într-o zi va provoca un scandal.
[+124, -10] E atât de vicleană… a cerut un test de sânge pentru a câștiga ceva timp ㅋㅋ Probabil că are o mulțime de relații. Cu siguranță nu este prima dată când conduce beat. Nu e ca și cum este o față drăguță, așa că cu personalitatea ei așa și cu șofatul în stare de ebrietate… hul va reuși măcar să se căsătorească?
[+79, -1] Conducerea în stare de ebrietate la 8 dimineața și a cerut o probă de sânge? E serioasă?
[+62, -0] Cumva ~ Am știut că se va întâmpla asta. Amintiți-vă când pescuia cu seniori și personal și a înjurat flagrant în fața lor ~~
[+57, -17] Eh ~ fiul lui Jang Je-won a fost prins la volan în stare de ebrietate, a lovit poliția și chiar și-a schimbat șoferii… în comparație cu asta, aceasta este doar o contravenție ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
[+28, -2] Conducerea în stare de ebrietate este o acțiune/infracțiune premeditată.
[+25, -0] Dacă a fost anunțată de 6 sau 7 ori și a dat cu mașina peste ceva la 8 dimineața… asta înseamnă că a băut toată noaptea de ieri?

 

Sursa

3 gânduri despre „[CCC] Actrița Kim Sae Ron e reținută de poliție pentru fuga de la locul accidentului în Gangnam

 1. mariagrafu

  Ce trist … Comentariile mă întristează pentru că îmi place actoria ei și chiar nu înțeleg ce a vrut să facă sau de ce s-a urcat beata la volan.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   E inca ff tanara. La actori se mai aceepta greseli, o sa vedem daca scapa sau nu. Probabil va lua o pauza dar sper sa nu isi incheie cariera aici.

   Apreciază

   Răspunde
 2. Roxi

  testul de sange se face pentru a putea contesta in instansta alcoolemia avuta , iar in cazul in care e in scadere s-ar putea sa se aleaga doar cu o amenda , cu toate a era beata tun , cel putin in dreptul penal romanesc asa e .
  totusi , avand in vedere ca a luat in calcul aceasta varianta tind sa cred ca a fost invatata de mult ce ar trebui facut , mai ales pentru ca are un nume destul de important in actorie , deci nu o sa fie reprezentata de un harcea parcea , ci de o firma de avocatura .
  totusi o sa ii scada ofertele sau o sa faca o pauza , pana la urma orice actiunea are o consecinta si nu am suportat niciodata persoanele care conduc in stare de ebrietate , indiferent de numele pe care il are

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s