Sooyoung vizitează fosta ei agenție SM Ent. cu o șapcă pe care scrie „Eu Nu Lucrez Aici”

Choi Sooyoung

Sooyoung din Girls’ Generation face o glumă bună referitoare la fosta ei agenție, SM Ent.

Membra grupului de fete K-pop Girls’ Generation/actrița Choi Sooyoung, a devenit virală pentru că a purtat șapca perfectă la vizita ei de la SM Entertainment. Pe 17 mai, Sooyoung a postat pe contul ei personal de Instagram și a distribuit o nouă fotografie cu ea.

În fotografie, Choi Sooyoung poate fi văzută în vizită la fosta ei agenție de management, SM Entertainment. Se pare că membra Girls’ Generation a găsit o șapcă cu o inscripție perfectă pentru vizită pe care scrie: „Eu nu lucrez aici (I Don’t Work Here)”. 

Postarea ei de pe Instagram a devenit imediat virală online, deoarece Girls’ Generation a anunțat revenirea mult așteptată a grupului în aceeași zi.

Fanii au comentat: „Trebuie să se antreneze pentru revenirea SNSD.”, „Ce drăguț! Abia aștept să o revăd pe scenă”, „Veștile pe care le așteptăm cu toții”.

După expirarea contractului ei exclusiv cu SM Entertainment, Choi Sooyoung a semnat cu Saram Entertainment, pentru a se concentra mai mult pe cariera ei de actriță.

Pentru a sărbători cea de-a 15-a aniversare a debutului grupului, Girls’ Generation a confirmat că va reveni cu un album complet în august.

 

Sursa

Lasă un comentariu