K-Drama “Alchemy Of Souls” ne introduce personajele lui Lee Jae Wook și Minhyun din NU’EST

Lee Jae Wook Exudes A Fierce Aura That Hides His Tragic Backstory In New Drama “Alchemy Of Souls”

 “Alchemy of Souls”  a lansat poze cu nobilul Lee Jae Wook și un teaser video pentru cu Minhyun din NU’EST.

Condusă de regizorul K-Dramei „What’s Wrong with Secretary Kim”, Park Joon Hwa, „Alchemy of Souls” este o dramă romantică fantastică, plasată în națiunea fictivă Daeho, o țară care nu există în istorie sau pe hărți. Drama va spune povestea unor personaje ale căror sorți sunt bulversate din cauza „hwanhonsool” (sufletul morților care se întoarce la cei vii).

În Daeho, Jang Wook (Lee Jae Wook) provine din familia nobilă Jang. El deține un secret neplăcut despre nașterea lui, despre care vorbesc oamenii din toată țara. Hei este un creator de probleme. Jang Wook se întâmplă să o întâlnească pe Mu-Deok (Jung So Min). Ea este o războinică de elită, dar sufletul ei este prins într-un corp slab din punct de vedere fizic. Ea devine servitorul lui Jang Wook, dar îl învață și pe ascuns cum să lupte.

Seo Yool (Minhyun) provine din familia nobilă Seo. Pare tipul perfect, cu aspect bun, inteligență și abilități excelente de arte marțiale. Go Won (Shin Seung Ho) este prințul moștenitor al Daeho. Speră să devină un rege generos.

Drama viitoare a fost scrisă de celebrul duo de scenariste  cunoscut sub numele de Surorile Hong (Hong Jung Eun și Hong Mi Ran), ale căror lucrări anterioare includ dramele de succes „You’re Beautiful”, „My Girlfriend is a Gumiho”, „The Greatest Love”, „Master’s Sun”, „Hotel Del Luna” și multe altele.

Vă invităm să urmăriți primele imagini lansate de echipa de producție, care promit un serial pe cinste. Premiera acestuia va avea loc pe 18 iunie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s