Son Woo Hyun și Kim Kang Min explorează relația lor cea nouă în posterele K-Dramei BL “To My Star 2”

K-Drama BL hit “To My Star” lansează postere pentru sezonul 2 al poveștii de iubire dintre personajele lui Son Woo Hyun și Kim Kang Min.

ȚTo My Star” este o dramă web de succes BL (dragoste de băieți) care a fost difuzată pentru prima dată în 2021. Îl joacă pe Son Woo Hyun în rolul lui Kang Seo Joon, un actor care este implicat într-un scandal, și pe Kim Kang Min în rolul lui Han Ji Woo, un bucătar care nu vrea să se abată de la ce a decis pentru viața lui deja.

În timp ce sezonul 1 s-a concentrat pe Kang Seo Joon și Han Ji Woo care își depășesc luptele personale și realizează că se iubesc, sezonul doi se va concentra pe relația serioasă dintre Seo Joon și Ji Woo. Deși acum sunt încrezători în sentimentele lor unul față de celălalt, statutul lor de cuplu nou oficial prezintă, de asemenea, diferite tipuri de conflicte, iar sezonul 2 va arăta cum cei doi învață să depășească greutățile împreună. Distribuția și echipa din sezonul 1 vor rămâne în întregime aceleași, distribuție din care îi amintim pe Jeon Jae Young, Jin Kwon de la Newkidd, Gong Jae Hyun, Han Jee Won etc..

Pe 26 mai, „To My Star 2” a distribuit noi postere cu principalii actori. Kang Seo Joon stă singur într-un câmp de stuf, privind în spațiul gol și purtând o jachetă de piele întoarsă, transmițând răceala sezonului. Textul de pe afiș spune: „Gândindu-mă la asta, chiar am făcut tot ce puteam”, dezvăluind o latură diferită de sezonul 1 și ridicând anticiparea pentru transformarea lui viitoare.

Han Ji Woo pare să stea în același loc ca și Kang Seo Joon în timp ce afișează o expresie complicată. Textul de pe afișul său spune: „Doar că, nici eu nu sunt obișnuit cu mine”, sugerând starea lui emoțională confuză. Afișele previzualizează schimbările care vor avea loc în cuplu, pe măsură ce aceștia navighează în noua lor relație.

Sezonul 2 are premiera pe 5 iunie.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s