Lee Soo Geun oferă sfaturi sincere unui cuplu cu o diferență de vârstă de 31 de ani ce suferă de critici

În noul episod al emisiunii „Ask Us Anything”, printre invitați au fost un cuplu căsătorit, care au obținut sfaturi de la Lee Soo Geun și Seo Jang Hoon.

În noul episod, Lee Soo Geun a putut să dea un răspuns onest unui cuplu ce suferă de criticele oamenilor din jur din cauza diferenței mare de vârstă. Soțul are 66 de ani, pe când soția are 35 de ani. Ei au un copil de 7 luni.

Soția a explicat cum s-a început: „M-am îmbolnăvit în timp ce lucram la frizeria soțului meu, și el a avut grijă de mine. Când mi-a fost mai bine, el mi-a dat 4 carduri de credit și m-a ajutat să am grijă de mine. Din fericire, lucrurile au mers bine după.”

Însă, cuplul are parte de momente mai puțin plăcute din cauza opiniilor celor din jur, care vin cu critice. Soția a elaborat: „De fiecare dată când ieșim împreună, oamenii mă întreabă dacă soțul meu este bunicul meu.”

Lee Soo Geun, care este căsătorit cu soția lui, care este cu 11 ani mai tânără, a putut să ofere un sfat din propria experiență. Lee Soo Geun are 48 de ani, pe când soția lui – 37 de ani, și ei au doi fii cu vârsta de 15 și 13 ani. Lee Soo Geun a explicat: „Când ies în public cu soția mea, oamenii obișnuiesc să-mi spună „wow, fiica ta a crescut mult”. Doar râd. Nu am nici un motiv să stau să le explic.”

El a continuat să ofere susținere cuplului, spunând: „Voi nu ați făcut nimic greșit.” Seo Jang Hoon a adăugat: „Am încredere că atunci când ați luat această decizie deja v-ați imaginat că astea se vor întâmpla, deci vă sfătuiesc să acceptați realitatea.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s