[CCC] Cartea Jessicăi, ex-Girls’ Generation, i-a adus mai multă popularitate?

Internauții s-au adunat să discute despre cartea lansată de artistă.

Recent, mai mulți internauți s-au adunat pe o comunitate online pentru a discuta despre recenta carte scrisă de Jessica, anume „Bright”, care este continuarea romanului ei de debut „Shine!”. După cum a fost observat anterior, mai multe persoane au postat fragmente din cartea acesteia care se presupun a fi bazate pe evenimente din viața reală.

Pe lângă speculațiile legate de personaje, fanii au fost șocați și intrigați după intensele discuții și păreri împărțite. Pe o altă comunitate online, fanii au fost furioși, deoarece au afirmat faptul că Jessica profită de pe urma numelui trupei din care a făcut parte întocmai pentru a avea popularitate și a-i crește vânzările. Un alt motiv care i-a înfuriat pe fani, după spusele lor, este acela că „Jessica ar fi primit oricum atenție specială în timpul promoțiilor cu Girls’ Generation”.

În această notă, internauții au revizuit poziția Jessicăi în timpul activităților sale ca membră Girls’ Generation. Ei au menționat că a primit relativ mai multă atenție în comparație cu alte membre, deoarece a jucat în muzicaluri, a lansat melodia „Naengmyeon” împreună cu Park Myung Soo, a participat la emisiuni, a scris cărți plus altele.

Alte persoane au comentat:

  1. Dacă afacerea ei ar fi devenit la fel de reușită ca a Rihannei sau a lui Jay Park, nu cred că oamenii ar fi în măsură să comenteze. Cu toate acestea, scriind aceste lucruri pe hârtie o face să pară o regină a dramei care regretă că a părăsit Girls’ Generation sau cineva care trebuie să profite de pe urma celui nume.
  2. Mă întreb dacă scrie toate acele lucruri, deoarece nu se poate detașa de trupă…
  3. Dacă afacerea ei legată de modă ar avea succes, nu ar fi existat drama asta.
  4. Nu cred că ar trebui să dea vina pe altcineva pentru că nu a fost mulțumită ca membră Girls’ Generation, având în vedere eforturile agenției de a o pune în evidență mereu.

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s