Lee Seung Gi se adresează fanilor referitor la zvonurile de despărțire dintre el și Lee Da In

Lee Seung Gi Personally Speaks Up About The Breakup Rumors With Girlfriend Lee Da In

Actorul a vorbit deschis despre relația dintre el și iubita sa.

Anul trecut, în luna mai, Lee Seung Gi și Lee Da In au anunțat oficial faptul că se află într-o relație. Mai târziu, au început să apară diverse zvonuri cu privire la relația celor doi, prin care unele persoane afirmau sau speculau faptul că cei doi s-ar fi despărțit în urma unor divergențe.

În data de 5 iunie, Lee Seung Gi a negat personal zvonurile și a scris un mesaj pentru fani în care a adresat următoarele cuvinte:

„Cred că anul trecut, Lee Seung Gi și fanii lui s-au rănit reciproc din cauza lipsei de comunicare. Așadar, după multă gândire, cred că a venit timpul să mă deschid.

Primul motiv pentru care nu am vorbit în fața tuturor este faptul că am crezut că gândurile mele nu vor fi transmise clar cu emoție. M-am gândit apoi că, făcând acest lucru, aș putea provoca răni mai grave și neînțelegeri. În primul rând, mă temeam că lucrurile pe care le voi spune vor fi apoi distorsionate și neînțelese sau vor crea alte zvonuri care vor fi folosite ca bârfe. Sper că veți înțelege alegerea mea de a tăcea, în ciuda faptului că mulți dintre voi mi-ați cerut să mă explic.

Nu au existat schimbări legate de poziția în care mă aflu după dezvăluirea de anul trecut. Nu am vrut să comentez mai mult despre acel lucru și nu am simțit nevoia de a o face. Îmi pare rău, mai ales dacă ați fost supărați din această cauză și îmi doresc să vă pot consola acum. Vă rog să mă învinovățiți pentru defectele mele și vă cer înțelegere.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s