Kim Jung Eun, Kim Hae Sook, Lee Yoo Mi + alții confirmați pentru continuarea K-Dramei „Strong Woman Do Bong Soon”!

În 2021, scriitoarea Baek Mi Kyung a spus că lucrează deja la continuarea serialului JTBC din 2017 „Strong Woman Do Bong Soon”.

„Strong Woman Gang Nam Soon” va fi regizat de Kim Jung Sik („Work Later, Drink Now”), iar scenariul va fi scris de același scriitor din „Strong Woman Do Bong Soon”, Baek Mi Kyung.

Serialul viitor va fi continuarea dramei din 2017. De data aceasta, povestea va fi despre o femeie puternică pe nume Gang Nam Soon. Ea este o rudă a lui Do Bong Soon. La fel ca rudele lui Do Bong Soon în 2017, mama și bunica lui Gang Nam Soon sunt la fel de puternice. Drama va prezenta, de asemenea, realitatea noilor crime de droguri din zona Gangnam.

Kim Jung Eun va juca rolul lui Hwang Geum Ju, o femeie ultra bogată din Gangnam care toată viața a făcut  fapte bune pentru a-și găsi fiica pierdută.

Lee Yoo Mi va juca rolul Gang Nam Soon, o femeie energică care a venit în Gangnam să-și găsească părinții. Ea a fost un copil străin care s-a pierdut în Mongolia.

Kim Hae Sook o va interpreta pe bunica maternă a lui Gang Nam Soon. Ea este măcelar la Majangdong și este, de asemenea, un membru al echipei secrete de anchetă din Gangnam,  care se luptă împotriva drogurilor.

„Strong Woman Gang Nam Soon” va fi produs de Barunson C&C Co. Ltd („Parasite” și „The Age Of Shadows”) și Story Phoenix Co., Ltd., fondată de scenarista Baek Mi Kyung , autoarea K-Dramei de senzație „Strong Woman Do Bong Soon”.

„Strong Woman Do Bong Soon”a fost condusă de Park Bo Young, Park Hyung Sik, Kim Ji Soo, Jun Suk Ho, Shim Hye Jin și Yoo Jae Myung. Serialul a primit evaluări mari și a fost foarte popular printre fanii internaționali de K-drame.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s