I.M din MONSTA X le vorbește fanilor despre prolemele sale mentale

La ultimul concert al membrilor MONSTA X de la Los Angeles, I.M le-a vorbit deschis fanilor Monbebe despre problemele sale de anxietate și multe altele.

MONSTA X și-a încheiat anticipatul 2022 TOUR NO LIMIT US. A fost un turneu memorabil, incluzând interpretări live impecabile, coregrafii care atrag atenția și multe momente distractive și pline de suflet.

Deci, în timp ce membrii și-au ținut discursurile de final la concertul final al turneului la Kia Forum din Inglewood, Los Angeles, California, idolii nu au avut cum să nu  se emoționeze.

Mezinul I.M a reflectat asupra călătoriei sale cu MONSTA X. El a spus că, în trecut, ei obișnuiau să-și facă griji pentru succesele lumești, cum ar fi câștigarea de premii, bani etc. Acum, el se concentrează doar pe fericire și pe MONBEBE (fanii MONSTA X) : „La început când pornit cu MONSTA X ca și idol cântăreț, aveam atât de multe obiective. Vroiam să obținem premiul pentru locul 1, sau să fim chiar miliardari, în fine, multe. Dar sincer acum, chiar nu am obiective. Scopul meu e doar să fiu fericit cu voi toți.”

Deși prioritățile și obiectivele lui s-au schimbat, I.M are încă lucruri pe care își dorește să le realizeze. Cu toate acestea, a recunoscut că există o constantă în viața lui: MONBEBE: „Desigur, sunt o mulțime… lucruri pe care vreau să le realizez. Știți… de vreme ce au trecut șapte ani și s-au schimbat multe și s-au întâmplat multe lucruri, am descoperit că voi, ca întotdeauna, sunteți prețioși… foarte prețioșii mei… din viața mea.”

I.M a devenit și mai vulnerabil, distrugând sterotipul cu privire la „imaginea idolului perfect”. El a vorbit despre sănătatea sa mintală, în special despre luptele sale cu anxietatea: „Sunt cântăreț, știți, și sunt un idol. Dar înainte de asta, sunt doar un om normal, doar un copil, doar un băiat, așa mă simt, deci mă simt uneori și anxios, furios, trist, ca și voi, lume.”

De asemenea, I.M a împărtășit cum a reușit nu numai să facă față, ci și să și își depășească anxietatea. Deși este încă o bătălie în desfășurare, el știe că nu o luptă singur. El îi are alături nu numai pe membrii MONSTA X, ci și pe fanii MONBEBE: „Dar modul în care pot ieși… În primul rând, voi chiar m-ați scos din această anxietate, și încă mai sunt multe lucruri în capul meu, multe lucruri care se întâmplă acum dar, cu voi, pot controla situația… mă pot controla pe mine însumi.”

Așadar, mezinul de geniu și-a încheiat discursul exprimând un sincer mesaj de recunoștință tuturor fanilor MONBEBE. El i-a asigurat că ori de câte ori membrii le spun „mulțumesc” sau „te iubesc”, ei vorbesc ceea ce gândesc cu adevărat: „Serios, întotdeauna vă spunem mulțumesc și că vă iubim, dar întotdeauna este din inimă. Nu luăm nimic ca și cum ni se cuvine, nu credem că sunt chestii foarte evidente. Vreau doar să vă spun ca VOI SUNTEȚI TOTUL NOSTRU ÎN MONSTA X „

De-a lungul anilor, I.M a trecut prin multe, mai ales ca idol. MONSTA X a fost format prin programul de supraviețuire super dur NO MERCY și idolul a primit multă ură pe parcursul acestuia. 

Aveți mai jos speech-ul său integral în engleză:

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s