Kim Young Dae este dispus să-și facă publică relația?

Actorul Kim Young Dae a spus că este mai mult decât dispus să-și facă publică relația dacă se va afla vreodată într-una.

Kim Young Dae a luat un interviu, după încheierea dramei „Shooting Stars”, în care a jucat alături de actrița Lee Sung Kyung.

În dramă, Kim Young Dae a jucat rolul lui „Kang Yoo-sung”, un star de top care incepe o relație secretă cu „Oh Han-byul” (Lee Sung Kyung), managerul de relații publice de la agenția sa de management. 

În timpul interviului, Kim Young Dae a fost întrebat cât de probabil crede că se poate întâmpla așa ceva în viața reală.

Kim Young Dae a spus: „Ei bine, cred că posibilitatea este foarte mică. Pentru ca relația cuiva să se dezvolte până în acel punct, trebuie să fi petrecut mult timp unul cu celălalt. Există unele vedete care s-au căsătorit cu managerul lor și cred că asta a fost posibil doar pentru că au petrecut  mult timp împreună”.

El a continuat: „Dacă nu este asta, cred că ar fi greu să dezvolți sentimente de iubire unul față de celălalt, deoarece amândoi veți fi prea ocupați cu propria voastră muncă. Dar, desigur, există întotdeauna o excepție, știți. Ar putea fi posibil, e aproape ca ficțiunea.” 

După aceea, un reporter a menționat sfârșitul dramei, unde „Kang Yoo-sung” și-a făcut publică în sfârșit relația de lungă durată cu „Oh Han-byul”. Apoi, reporterul l-a întrebat pe Kim Young Dae: „Dacă ai avea o iubită, ai face public relația ta?”

Kim Young Dae a răspuns: „Dacă aș avea o prietenă, nu cred că ar exista niciun motiv pentru care să nu fac publică relația noastră. Este cu adevărat necesar să ascundem asta?”

El a continuat: „Acum, că a trecut ceva timp de când am debutat, știu cât de mare este responsabilitatea care vine cu această carieră. Așa că, cred că aș începe o relație cu cineva având în vedere toate acestea de la început”.

El a adăugat: „Dacă aș ține cont de atâtea lucruri și m-aș gândi atât de mult la relația noastră, atunci sunt sigur că ar fi o relație destul de serioasă. Nu cred că aș alege să păstrez secretul”.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s