Primul comunicat Big Hit despre carierele solo BTS+ J-Hope este primul membru care va lansa activități solo

Big Hit Music Comments On BTS’s Solo Careers + J-Hope To Be First Member To Start Solo Activities

Membrii BTS încep un nou capitol în cariera lor!

Pe 14 iunie, grupul și-a încheiat BTS Festa din 2022 – sărbătorirea anuală a aniversării debutului trupei– lansând un videoclip în care membrii au stat lamasă, au vorbit despre problemele/grijile lor creative și și-au anunțat pauza de la activitățile de grup pentru ca să se concentreze asupra carierelor solo.

Un reprezentant al Big Hit Music a comentat: „BTS va începe un nou capitol în care vor desfășura simultan activități de echipă și activități individuale. Acesta va fi un moment pentru fiecare dintre membri să se dezvolte cu activitățile lor diverse și anticipăm că acest lucru va transforma BTS într-o echipă de lungă durată. Agenția va sprijini activ acest lucru.”

BTS va începe al doilea capitol al carierei lor lansând albume solo și colaborări cu diverși artiști. Activitățile individuale ale membrilor vor fi lansate pe rând, primul membru fiind J-Hope.

Grupul își va relua și programul de divertisment „Run! BTS.” Înainte de pauza de la activitățile grupului, BTS va interpreta noua lor piesă principală „Yet to Come (The Most Beautiful Moment)” de pe noul lor album antologic „Proof” în emisiunile muzicale care încep săptămâna aceasta.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s