Suzy se prinde într-o căsnicie fără dragoste cu ambițiosul în „Anna”

K-Drama „Anna” introduce publicului un personaj nou extrem de interesant interpretat de Kim Jun Han.

„Anna” va spune povestea lui Yoo Mi, o femeie care spune o mică minciună și ajunge să trăiască viața altcuiva (interpretată de Suzy).

Kim Jun Han va juca rolul lui Ji Hoon, un bărbat care a devenit directorul general al unei companii de risc promițătoare la o vârstă fragedă. El este foarte orientat spre obiectivele sale și ambițios și alege să se căsătorească cu Anna (care este de fapt Yoo Mi), în ciuda faptului că nu este îndrăgostit de ea, pentru că ea i se aseamănă.

Fotografiile recent lansate oferă o privire asupra relației dintre Anna și Ji Hoon. Ei arată ca un cuplu plin de farmec cu o viață perfectă, dar nu există dragoste între ei. În special, Anna nu pare încântată deloc să fie cu soțul ei, stârnind curiozitatea despre modul în care relația lor va juca un factor important în viața ei.

Kim Jun Han a comentat: „M-am gândit mult la cum să exprim aspectele ironice și enigmatice ale lui Ji Hoon într-un mod tridimensional.”

În ceea ce o privește pe colega sa, Suzy, el a remarcat: „Am avut o muncă incredibilă de echipă. Am vorbit despre multe lucruri înainte de filmare și chiar și atunci când filmam, am discutat [multe lucruri] și ne-am bucurat să lucrăm împreună.”

„Anna” are premiera pe 24 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s