Un actor a fost arestat pentru că a încercat să-și omoare soția

Un bărbat cam de 30 de ani, despre care se știe că este actor, a fost arestat după ce a încercat să-și omoare soția, ce activează tot în domeniul actoriei.

Pe 14 iunie, polițiștii de la secția Yongsan din Seul au arestat și demarat o anchetă cu privire la un bărbat (numele nu a fost dezvăluit încă), în baza acuzației de tentativă de omor. A fost raportat că bărbatul și-a înjunghiat soția, care e actriță, cu un cuțit în holul locuinței sale din Itaewon, Yongsan-gu, Seul, în jurul orei 8:40 dimineața.

Actrița a fost înjunghiată în gât și a fost imediat transportată la un spital din apropiere. A mai fost spus că aceasta are în jur de 40 de ani. De asemenea, a fost dezvăluit că înainte a fost model și apoi a debutat drept cântăreață. După ce trupa din care a făcut parte s-a desființat, a activat ca actriță. S-a bucurat de o popularitate mare spre sfârșitul anilor 2000, când a jucat roluri secundare în mai multe seriale.

Polițiștii au ajuns la locuință în urma unei plângeri și l-au prins pe bărbat în flagrant. Poliția intenționează să investigheze circumstanțele incidentului și motivul care a dus la săvârșirea faptei.

Până acum, s-a dezvăluit că cei doi erau separați, iar soția avea un ordin de restricție împotriva soțului său. Polițiștii cred că bărbatul o aștepta pe femeie având asupra sa un cuțit în holul locuinței înainte de a comite fapta.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s