CEO-ul de la HYBE neagă zvonurile despărțirii trupei BTS

Directorul general de la HYBEPark Ji Won, a negat personal despărțirea trupei.

După anunțul în care BTS va lua o pauză, fanii, internauții și presa au făcut tot felul de speculații cu privire la următoarea mișcarea a grupului, iar zvonurile despre despărțire imediat s-au răspândit în mediul online.

Directorul general al companiei BTS, Park Ji Won, a trimis un e-mail tuturor angajaților de la HYBE unde clarifica situația.

E-mail-ul: „La ‘BTS Festa Dinner Party’, trupa a exprimat dorința de a extinde gama de activități, combinându-le pe cele de grup cu cele individuale pentru creșterea și maturizarea continuă a trupei. Părți din videoclip au fost scoase din context și interpretate greșit, fapt ce a dus la râspândirea informațiilor false. Membrii BTS nici măcar nu au în considerație desființarea trupei. Nu există nimic cu privire la acest aspect.”

Park Ji Won, de asemenea, a dat asigurări că artiștii nu vor opri activitățile ca trupă, doar pentru că se concentrează pe cele individuale – „O parte deja sunt pregătite, în timp ce altele sunt în prezent în lucru. Vor fi anunțate în curând și va exista o sinergie între activitățile individuale și cele de grup.”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s