Kim Go Eun îi mărturisește sentimentele sale lui Jinyoung din GOT7 în “Yumi’s Cells 2”

Serialul “Yumi’s Cells 2” trece la o nouă etapă plină de emoții a relației dintre personajele jucate de Kim Go Eun și Jinyoung din GOT7.

Bazat pe un webtoon popular cu același nume, “Yumi’s Cells ” spune povestea unei angajate obișnuite de birou pe nume Yumi – din punctul de vedere al numeroaselor celule cerebrale din capul ei care îi controlează fiecare gând, sentiment și acțiune. Kim Go Eun joacă rolul principal al lui Yumi, o femeie obișnuită care se luptă să-și exprime sentimentele, în timp ce Jinyoung joacă rolul fermectorului ei coleg de muncă Yoo Babi.


Anterior, în „Yumi’s Cells 2”, Yumi s-a trezit din ce în ce mai consumată de gândul la Yoo Babi după ce l-a respins. Incapabilă să-și stăpânească sentimentele tot mai mari, Yumi a fost șocată să afle că Babi acceptase în sfârșit să meargă la o întâlnire oarbă cu altcineva.

În fotografiile nou lansate din următorul episod al dramei, vestea că Babi ar putea merge mai departe și că se poate întâlni cu altcineva o încurajează în sfârșit pe Yumi la acțiune. Apropiindu-se de Babi pe un pod, privirea lui Yumi este sinceră, în timp ce în cele din urmă își lasă garda jos și își dezvăluie sentimentele .

„Relația dintre Yumi și Babi va atinge un punct de cotitură decisiv [în următoarele două episoade]”, au tachinat producătorii dramei. „Nu numai celulele lui Yumi, ci și toți ceilalți vor fi dezarmați de Babi și farmecele sale irezistibile.”

Următorul episod va fi difuzat pe 17 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s