Kim Hee Sun, Lee Hyun Wook + alții, implicați într-o afacere periculoasă în teaserele K-Dramei “Remarriage & Desires”

Watch: Kim Hee Sun, Lee Hyun Wook, And More Get Involved In Dangerous Business In “Remarriage & Desires” Teasers

Serialul Netflix “Remarriage & Desires” a dezvăluit noi teasere interesante!

K-Drama “Remarriage & Desires” îi are pe Kim Hee Sun, Lee Hyun Wook, Jung Yoo Jin, Park Hoon și Cha Ji Yeon în rolurile principale. Scenariul dramei se învârte în jurul Rex, o agenție matrimonială specializată în recăsătorirea clienților ambițioși care se străduiesc să își găsească parteneri bogați. Cei cinci actori portretizează oameni care se adună la Rex din diferite motive. Drama este condusă de regizorul de producție (PD) Kim Jung Min („Bad Guys”, „Squad 38”).

Kim Hee Sun va juca rolul Seo Hye Seung, o soție și o mamă obișnuită care pierde totul din cauza morții subite a soțului ei. Ea încearcă să-și refacă viața alături de fiica ei, dar trăiește un alt moment umilitor când îl întâlnește pe cel care i-a dat viața peste cap la Rex. Ea intră într- o cursă a dorinței de a se răzbuna împotriva vinovaților și de a le lua tot ce își doresc.

„Remarriage & Desires” a lansat un poster și un teaser care amplifică anticiparea pentru viitoarea premieră. Afișul îi prezintă pe Seo Hye Seung, Choi Yoo Seon (Cha Ji Yeon), CEO-ul Rex, Jin Yoo Hee (Jung Yoo Jin), un avocat care va face orice pentru a ajunge în vârf, Lee Hyeong Joo (Lee Hyun Wook), președintele unei companii de risc pusă pe picioare de el, și Cha Seok Jin (Park Hoon), un profesor care luptă pentru moștenirea uriașă lăsată de tatăl său.

Personajele sunt toate îmbrăcate în ținute luxoase, dar pozițiile lor pe scară oferă un indiciu despre statutul lor de avere. Seo Hye Seung se află în partea de jos, iar Jin Yoo Hee și Choi Yoo Seon sunt ușor peste ea, cu CEO-ul Rex la un nivel mai înalt decât avocatul. Cu toate acestea, în vârf se află Lee Hyeong Joo, a cărui privire este fixată pe Seo Hye Seung. Textul de pe afiș spune: „O afacere de căsătorie de înaltă clasă care se ocupă de dorințe”, sugerând că nu este o agenție obișnuită de matrimoniale.

Drama a dezvăluit, de asemenea, un teaser intrigant care începe cu Seo Hye Seung  rujându-se cu o privire hotărâtă pe față. Ea ajunge la Rex, iar Choi Yoo Seon o salută. Choi Yoo Seon promite: „Cu Rex, cu siguranță vei întâlni un partener grozav.” Clienților ei le declară: „Căsătoria este o afacere. Găsește mai întâi pe cineva care se potrivește criteriilor, apoi caută dragostea.”

Jin Yoo Hee își arată latura ambițioasă în timp ce pretinde: „Voi forma familia perfectă cu bărbatul perfect”. Îi întinde ceva lui Choi Yoo Seon și spune: „Suportă-mă. Vei primi mult mai mult în schimb”, ceea ce arată, de asemenea, disperarea ei de a-și atinge scopul înalt.

Cu toate acestea, Seo Hye Seung iese în calea planurilor ei, iar cei doi sunt prinși într-un război tensionat al nervilor care implică violență fizică. Seo Hye Seung susține că vrea să câștige, iar Choi Yoo Seon remarcă: „Devii mai puternic. Suficient de puternic pentru a avea întreaga lume sub picioare. Nu asta este răzbunarea?” Seo Hye Seung îi spune curajos nemesisului ei: „N-o să te descurci niciodată”, iar spre sfârșitul videoclipului, ea susține: „O voi distruge în cel mai fericit moment al ei.

“Remarriage & Desires”  are premiera pe 15 iulie.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s