Impactul pe care îl are Jungkook din BTS asupra acțiunilor de la HYBE

Influența lui Jungkook din BTS asupra fanilor și a publicului general este un lucru știut de toată lumea.

Tot ce menționează sau este văzut că ține în mână, se vinde instant, iar companiile devin bogate peste noapte datoritp popularității idolului. Abilitatea lui Jungkook de a comercializa produse și impactul său asupra economiei este de neatins.

Jungkook a demonstrat acest impact, atunci când acțiuniile HYBE au început să crească după ce a făcut un live pe aplicația VLive. Valoarea de piață a companiei HYBE scăzuse cu 2.2 triloane de woni (1,7 miliarde de dolari) miercuri, 15 iunie, după ce a fost anunțat că BTS va lua o pauză de la activitățile cu grupul.

Un site corean de știri a raportat impactul pe care Jungkook l-a avut asupra prețurilor acțiunior HYBE și a menționat că: „ HYBE vede efectul produs de Jungkook, principalul vocalist BTS.” Titlul articolului – „Efectul Jungkook funționează… prețurile acțiunilor de la HYBE au crescut brusc cu +7.59%.” 

Live-ul lui Jungkook a durat o oră și 30 de minute și a adunat aproximativ 8 milioane de vizualizări în timp real din toată lumea. A ajuns în tendințe în 90 de țări (printre care și România).

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s