Actorul Nam Joo Hyuk este acuzat de bullying în școală

Actorul Nam Joo Hyuk  a fost acuzat de violență școlară.

Potrivit unui raport exclusiv de media din 20 iunie, o persoană anonimă l-a acuzat pe Nam Joo Hyuk de violență școlară timp de 6 ani, din școala generală până în liceu. Respectiva persoană a postat o fotografie cu un album cu poze de la sfârșitul anului școlar ca dovadă și a declarat că actorul făcea parte dintr-o gașcă care bătea colegii de clasă, lua bani de la ei, îi înjura și multe altele.

Anonimul a  afirmat și că actorul l-a hărțuit, aruncând cu un creion spre el și trăgându-i scaunul de sub el. Acesta a adăugat că celelalte vicitime care au fost mai rău agresate,merg la clinici de psihiatrie  în momentul de față și evită să vadă aprițiile televizate ale actorului.

Autorul postării a spus că nu dorește nimic, decât să-i ajute pe alții care sunt în aceiași situație ca el.

 

sursa: allkpop

Publicitate

5 gânduri despre „Actorul Nam Joo Hyuk este acuzat de bullying în școală

  1. Roxi

    eu cred ca o mana de oameni din cei agresati merg de fapt la psiholog de frustrati sau de invidiosi si o iau naspa cand vad ca unuia ii merge bine si altuia nu . nu pot sa mi dau seama ce poate fi atat de traumatizant din simplul fapt ca a aruncat cu un creion sau ca i a tras scaunul . cat timp am fost in liceu merem ne abateam de chestii de genu si nu faceam o frustrare din asta :))) ma mir ca mai tine minte chestii de genu :))) mie de exemplu mi au pus un cactus pe scaun si pentru aia nu m am simtit victima unui „bullying ” . atunci nici nu stiam de conceptu asta . intradevar , exista persoane pe care le marcheaza anumite fapte si au nevoie de terapie , dar nu cred ca e cazul aici . PS nu s cea mai mare fana , asa ca nu iau apararea nimanui , doar dau cu parerea :))

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Agenția lui Nam Joo Hyuk confirmă că a luat măsuri legale împotriva persoanelor care au intenția de a răspândi informații false | K-POP ROMÂNIA

  3. Pingback: Nam Joo Hyuk participă la citirea scenariului pentru următoarea sa dramă | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s