Kim Garam se va alătura membrelor LE SSERAFIM pentru promoțiile din Japonia

Le Sserafim's Kim Garam to step back from the K-pop girl group amid school  bullying scandal | South China Morning Post

Au trecut deja două luni de când una dintre membrele LE SSERAFIM a fost implicată într-o controversă de proporții majore. Kim Garam a fost acuzată în luna aprilie de violență și hărțuire în școală, iar tot mai mulți foști colegi au adus dovezi în mediul online. De asemenea, s-a dezvăluit și un aviz al Comitetului de violență în școală, care sfătuiește școala să ia mai multe măsuri împotriva lui Kim Garam după un anumit incident. Source Music a lansat o declarație prin care anunță fanii că artista va lua o pauză de la activitățile trupei.

În data de 21 iunie, Source Music a postat un anunț cu privire la programul grupului în Japonia. Având în vedere toate aceste acuzații și dorința agenției de a o proteja, internauții s-au înfuriat când au descoperit că Garam urmează să se alăture celorlalte membre pentru promoțiile japoneze.

Aceeași reacție de nemulțumire au avut-o și când Kim Garam a apărut pe coperta unei reviste japoneze alături de celelalte membre, făcând clar faptul că fanii nu doresc întoarcerea ei. Fanii se tem că HYBE și Source Music pregătesc cu pași mici revenirea lui Garam în Coreea.

Internauții au lăsat comentarii precum: „De ce îi ține HYBE partea atât de mult? Nu îi înțeleg”, „Vom boicota LE SSERAFIM”, „Uau, sună nebunesc, având în vedere că a primit o pedeapsă de gradul cinci pentru violență în școală”, „Înțeleg că nu au avut de ales și că au trebuit să o includă pe Garam în pictorial, dar apoi i-au lansat interviul solo și încă o protejează”, „Chiar cred că HYBE s-a folosit de V și Jennie pentru a distrage de la controversa lui Garam. Presupun că au crezut că oamenii vor uita de ea dacă vor fi ocupați cu știri mai mari”, „Au fost dezvăluite atât de multe dovezi care să susțină violența ei în școală”, „Este pentru prima dată când văd atât de multe dovezi într-un scandal de bullying” și multe altele.

sursă

4 gânduri despre „Kim Garam se va alătura membrelor LE SSERAFIM pentru promoțiile din Japonia

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s