Pedeapsa unui internaut care a făcut comentarii malițioase la adresa lui IU: închisoare + cursuri împotriva violenței sexuale

Un individ din Coreea care a făcut o obsesie din a scrie mesaje defăimătoare la adresa lui IU va primi o pedeapsă penală serioasă.

Pe 21 iunie, EDAM Entertainment a dezvăluit rezultatele procesului comentatorului rău intenționat A. A a lăsat postări rău intenționate la adresa lui IU, de zeci de ori, prin Internet, începând din anul 2019.

Agenția a explicat: „Am lucrat mult timp cu agențiile de investigație pentru a aresta făptuitorul. A fost identificat și toate faptele infracțiunii au fost explicate”.

Toate acuzațiile de insultă și defăimare online ale lui A au fost recunoscute. Instanța a decis că infracțiunea lui A a fost foarte slabă și l-a condamnat la 8 luni de închisoare și 2 ani de probațiune.

Persoana A a fost, de asemenea, condamnată la 180 de ore de muncă în folosul comunității și 40 de ore de cursuri privind tratamentul violenței sexuale. Daca A va face o faptă penală chiar și după judecată, el poate primi o pedeapsă mai severă.

Un alt comentator rău intenționat a fost de asemenea investigat. O sursă a agenției a spus: „Există o răspândire continuă de informații false (despre IU) și postări rău intenționate în multe comunități anonime”.

El a adăugat: „În prezent, identitatea făptuitorului a fost identificată și ancheta este în desfășurare”. El a adăugat: „Vom face tot posibilul pentru a preveni alte daune.”

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s