Lee Ja Yeon, președintele Asociației Cântăreților din Coreea, roagă trupa BTS să reconsidere pauza

În data de 22 iunie, Asociația Cântăreților din Coreea a lansat o declarație în presă, trimițând un mesaj către membrii BTS și HYBE Labels.

Lee Ja Yeon, președintele Asociației, a declarat: „Sunt cuprinsă de teamă și îngrijorare, întrucât mișcarea Valului Hallyu BTS, care are cea mai mare putere culturală pe care această lume a văzut-o, ar putea dispărea curând. În anii în care s-a consolidat această mișcare, găsirea unui grup care să fie Următorul Beatles a părut o performanță greu de atins. Acum însă, am ajuns în punctul în care este greu să sperăm la Următorul BTS. Prin urmare, ne îngrijorăm foarte mult că influența Valului Hallyu va scădea.

Lee Ja Yeon a făcut o cerere din partea Asociației: „Decizia de a publica această declarație nu a fost ușoară. Vă rog să reconsiderați decizia unei pauze de grup, pentru viitorul industriei muzicale din Coreea de Sud.

Președintele a adăugat în final: „Dacă BTS dispare, misionarii culturii coreene și Hallyu și fanii ARMY vor dispărea și ei. Turismul Coreei de Sud va avea și el de suferit și va fi greu să sperăm la un viitor măreț pentru Coreea din punct de vedere cultural în Asia. Legile speciale care scutesc sportivii și cântăreții de muzică clasică de serviciul militar trebuie extinse și către cultura pop. Nevoia de a lua măsuri în această privință nu poate fi negată. Guvernul și Adunarea Națională a Coreei de Sud trebuie să ia în considerare că Valul Hallyu se poate extinde, iar BTS poate promova activ ca grup. Vă rog să revizuiți legile serviciului militar.

Acum câteva zile, BTS a anunțat că va lua o pauză de la activitățile de grup pentru a se concentra pe carierele solo. Mai multe detalii puteți citi în acest articol.

sursă

Un gând despre „Lee Ja Yeon, președintele Asociației Cântăreților din Coreea, roagă trupa BTS să reconsidere pauza

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s