Jungwoo din NCT vorbește despre presiunea simțită după debut, ce s-a schimbat de atunci și altele

NCT’s Jungwoo Opens Up About Feeling Pressured Right After His Debut, How He’s Changed, And More

Idolul a participat la un pictorial realizat de revista Arena Homme Plus!

Când a fost întrebat despre părerea sa cu privire faptul că va apărea pe coperta din luna iulie a revistei, Jungwoo din NCT a spus: „Sunt recunoscător pentru această mare oportunitate și aș dori să arăt mai multe laturi pe care le am în viitor.”

Luna trecută, NCT 127 a plecat într-un turneu în Japonia, care a reușit să vândă toate biletele din două seri la Tokyo Dome. Este prima dată când băieții au șansa de a susține concerte la Tokyo Dome, în special pentru că pandemia COVID-19 a împiedicat trupa din a organiza un turneu în Japonia timp de trei ani.

Idolul a descris felul în care a fost cuprins de emoții spunând: „Fără a include concertele SMTOWN, acesta a fost primul concert solo al grupului NCT la Tokyo Dome, așa că s-a simțit foarte nou pentru noi. Nu s-a simțit deloc așa în timpul repetițiilor. În momentul în care a început concertul, am privit în mulțime și am fost copleșit. Nu am fost doar eu. Și ceilalți membri au spus că au simțit același lucru.”

Mai apoi, Jungwoo și-a amintit de presiunea și anxietatea simțite în primele zile ale carierei sale, după ce a debutat în NCT. Acesta a spus: „Imediat după debut, mă îngrijoram foarte mult, deoarece mă întrebam dacă mă voi descurca fără a deveni anxios din cauza presiunii. Dacă nu ai multă experiență, atunci e ceva firesc să te simți astfel. Nu mi-a plăcut deloc să văd că nu mă pot bucura de cântecele de pe scenă din cauza presiunii.”

Cu toate acestea, el a continuat: „Acum, nu mi se mai pare greu să înfrunt provocările.”

În ceea ce privește lucrurile pe care le-a învățat de atunci, acesta a discutat despre modul în care nu trebuie să regreți. Mai apoi, a explicat: „Dacă dai tot ce ai mai bun din tine și încerci să faci asta până la sfârșit, însă tot nu ajungi la rezultatul pe care ți-l dorești, atunci nu ai ce să mai faci. Dar tot cred că e important să ai mentalitatea aceasta: Să încerci până reușești.”

Jungwoo a încheiat interviul spunând: „Vă rog să vă asigurați că apare acest lucru în articol. Vă rog să spuneți tuturor celor care au participat astăzi în realizarea acestei ședințe foto faptul că sunt recunoscător. Să vă asigurați că includeți asta!”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s