Yuqi din (G)I-DLE vorbește despre ceea ce o face să fie puternică într-un interviu pentru revista „Elle”

Yuqi din (G)I-DLE a luat parte la o ședință foto în stil retro pentru numărul din luna iulie al revistei „Elle”, acolo unde a dat dovadă de încredere în sine și o atitudine relaxată.

În timpul interviului, Yuqi a discutat despre concertul trupei (G)I-DLE, compunerea melodiilor pentru grup și imaginea sa ca idol și ca om obișnuit.

Despre munca sa de compozitor, Yuqi a dezvăluit: „Soyeon unnie este producătorul principal al grupului și este persoana care selectează melodiile care vor compune un album. Însă ea nu acordă tratament special melodiilor doar pentru că sunt scrise de noi. Celelalte membre sunt foarte stricte când vine vorba de a evalua melodii. Deci, atunci când melodiile scrise de mine sunt alese, simt că am primit validare ca producător. Chiar și atunci când sunt foarte ocupată, încerc să lucrez la muzică regulat.”

Apoi, Yuqi a reflectat asupra imaginii luminoase și fără griji pe care o afișează. Ea a spus: „Sunt o persoană destul de puternică, dar uneori mă întreb dacă oamenii gândesc așa: Yuqi este mereu veselă și mereu puternică, deci va fi bine indiferent de ce s-ar întâmpla. Poate că eu chiar trebuie să arăt că uneori am momente în care sunt rănită sau mă simt slabă. Dar este în natura mea să fiu veselă și puternică, și asta nu se va schimba. Sunt o persoană mereu sinceră cu sentimentele ei. Plâng foarte mult. Dar când vine vorba de muncă, mă concentrez pe obiectiv. Tind să am opinii puternice, și pot să fiu încăpățânată. Obișnuiam să fiu confuză despre cine sunt eu cu adevărat, între persoana care este puternică și persoana care este slabă, dar încep să mă accept așa cum sunt. Mă simt mult mai confortabil acum că am ajuns să realizez acest lucru.” 

sursa: allkpop

Publicitate

Un gând despre „Yuqi din (G)I-DLE vorbește despre ceea ce o face să fie puternică într-un interviu pentru revista „Elle”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s