Persoanele care l-au acuzat pe Nam Joo Hyuk de bullying refuză să șteargă articolul, însă revin asupra unor detalii

Persoanele care l-au acuzat pe Nam Joo Hyuk de bullying refuză să șteargă articolul, în ciuda faptului că agenția actorului i-a dat în judecată.

Agenția lui Nam Joo Hyuk a anunțat că a început demersurile legale pentru a da în judecată reporterul care a făcut articolul care acuza actorul de bullying, directorul publicației și persoanele care au trimis informațiile.

După ce a fost dat în judecată, acuzatorul a simțit nevoia să revină asupra unor detalii din articolul original pentru a se corecta. Acesta a mărturisit că nu a fost victima hărțuirii lui Nam Joo Hyuk, ci martor. De asemenea, publicația a revizuit informațiile și a spus că perioada nu a fost de șase ani, ci de doi ani, iar acuzatorul este un prieten al victimei:

Nu avem nicio intenție de a șterge articolul. Agenția lui Nam Joo Hyuk s-a oferit să retragă procesul dacă publicăm o versiune corectată a articolului, însă informațiile au fost coerente și detaliate. Nu am simțit că acuzațiile ar fi nefondate. Întrucât informatorul nostru are ADHD, au existat anumite erori de comunicare, însă a spus clar că Nam Joo Hyuk l-a făcut să îi cumpere gustări, a întrecut măsura și l-a înjurat.

Agenția lui Nam Joo Hyuk a lansat o declarație prin care afirmă că a discutat cu actorul și acesta a confirmat că informațiile din articol sunt false.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s