Seungyeon și Sorn din CLC și Ashley din Ladies’ Code s-au adunat pentru a vorbi despre secretele vieții de idol k-pop

În data de 24 iunie, Ashley Choi din Ladies’ Code a postat un videoclip pe canalul de YouTube alături de fostele membre CLC, Seungyeon și Sorn. Acestea au decis să dezvăluie câteva adevăruri despre viața de idol, abordând subiecte precum relațiile, experiențele stagiarilor și eventualele greutăți de după debut.

Cele trei au o prietenie de lungă durată, având în vedere că s-au cunoscut ca stagiare la CUBE Entertainment. Ashley s-a antrenat alături de membrele CLC timp de un an, însă a părăsit agenția și s-a alăturat Polaris Entertainment pentru a debuta în 2013 alături de Ladies’ Code. Doi ani mai târziu, Seungyeon și Sorn a debutat în CLC, iar fetele au adunat multă experiență în ceea ce privește cariera de idol.

În videoclipul postat de Ashley, fetele s-au așezat la o masă și s-au pus de acord să răspundă la întrebările fanilor. În cazul în care au dat de întrebări la care nu puteau răspunde, au fost nevoite să bea.

Una dintre întrebările fanilor a fost: „Ați mințit vreodată managerul cu privire la locul în care vă aflați?” Toate trei au început să râdă și au mărturisit că asta se întâmplă des.

Seungyeon a spus că stagiarilor și idolilor le sunt impuse foarte multe reguli și, tineri fiind, aceștia simt nevoia de a fi rebeli uneori. De exemplu, nu este neobișnuit ca membrii unui grup să se furișeze noaptea din dormitoare pentru a merge în club: „Să mergi într-un club nu este un lucru rău… în special când ai douăzeci de ani și ești curios. Suntem la vârsta în care vrem să trăim, dar ne sunt impuse foarte multe reguli. Parcă te fac să vrei mai mult să mergi.

Membrele CLC au dezvăluit că ar fi fost foarte dificil ca toate șapte să iasă în aceeași noapte, așa că se împărțeau în grupuri mai mici. Și-au amintit chiar de perioada în care locuiau cu femeia care le era manager, iar dormitorul ei era chiar lângă ușa de la ieșire. Atunci, fetele aveau nevoie de un plan. Cele care rămâneau acasă trebuiau să facă gălăgie pentru a nu auzi pașii celor care plecau. Seungyeon și Sorn mergeau desculțe cu pantofii în mâini pentru a face cât mai puțină gălăgie cu putință. Când reușeau să iasă, le trimiteau fetelor mesaje pentru a opri uscătorul de păr sau robinetul.

Seungyeon și Sorn au părut șocate atunci când Ashley le-a spus că într-o seară toate cele cinci membre Ladies’ Code au reușit să iasă împreună. Aceasta a adăugat că e posibil ca managerul să-și fi dat seama, însă să fi decis să le lase de acea dată.

O altă întrebare primită de la fani a fost dacă au avut relații cu alți idoli. Ashley a dezvăluit: „Am avut o experiență cu cineva pentru câteva săptămâni…” Cu toate acestea, nu a fost într-o relație pentru că a avut o relație la distanță timp de șase ani. Nici Sorn nu a avut vreo relație cu un alt idol, întrucât și ea a avut o relație la distanță. Deși ține legătura cu alți idoli, ea a spus că personalitatea ei face lucrurile dificile, întrucât ei o văd doar ca pe o prietenă.

Însă când a venit vorba de Seungyeon, fetele au început să râdă. Artista a spus: „Fără iubire, sunt doar un corp inert.” Se pare că aceasta a fost într-o relație cu un idol, însă a clarificat să s-au întâlnit înainte de a debuta. De atunci, s-a mai întâlnit cu alte celebrități și a accentuat: „Am vrut să experimentez… nu este un păcat să iubești!

Ultima întrebare primită a fost dacă au dat sau au primit numere de telefon printr-un sendviș de la Inkigayo. Pentru cei care nu știu, Inkigayo obișnuia să ofere idolilor niște sendvișuri foarte populare și a apărut un zvon conform căruia celebritățile își oferă numerele de telefon prin intermediul sendvișurilor respective.

Fetele au început să râdă și să se întrebe dacă într-adevăr a fost adevărat. Seungyeon și-a amintit de o anumită întâmplare, atunci când la o emisiune radio a primit o hârtiuță împachetată. Scriitorul i-a spus să nu o deschidă până nu ajunge acasă, însă curiozitatea i-a fost prea mare și a găsit în ea un număr de telefon, fără nume. Deși a fost emoționată când l-a primit, autorul i-a spus mai târziu să îi dea biletul colegei sale Yujin când ajungeau la dormitoare.

În final, fetele au încheiat videoclipul subliniind că idolii sunt oameni: „Fără iubire, este greu să reziști în această lume. Ai nevoie de iubire pentru a munci din greu. Toți suntem oameni.

sursă

Un gând despre „Seungyeon și Sorn din CLC și Ashley din Ladies’ Code s-au adunat pentru a vorbi despre secretele vieții de idol k-pop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s