Cinci membre fromis_9 sunt rănite într-un accident, showcase-ul pentru revenire e anulat

Showcase-ul de revenire al trupei fromis_9 a fost anulat după ce câteva membre au fost rănite într-un accident.

Pe 26 iunie, Pledis Entertainment a anunțat că cinci dintre membre, acestea fiind Song Hayoung, Park Jiwon, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung și Baek Jiheon, au ajuns victime într-un accident auto cu o zi înainte, pe 25 iunie.

Din fericire, membrele fromis_9 și ceilalți pasageri din transport au avut răni minore, dar doctorii le-au sfătuit să limiteze activitatea fizică, să monitorizeze starea lor de sănătate și să primească tratament în următoarele zile. Ca rezultat, showcase-ul de revenire pentru presă și cel pentru fani, care trebuiau să aibă loc pe 27 iunie, au fost anulate.

Noul album mini „from our Memento Box” de la fromis_9 va fi lansat așa cum era programat, pe 27 iunie la ora 12:00.

Conform celor spuse de Pledis Entertainment, nu se știe dacă Song Hayoung, Park Jiwon, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung și Baek Jiheon vor putea să promoveze noua coregrafie pe scenă în timpul promoțiilor, și ar putea să fie și alte modificări în program ce depind de cum se vor recupera.

Iată declarația agenției:

„Bună ziua. Aici e Pledis Entertainment.
Venim să vă informăm despre starea de sănătate a câtorva dintre membrele fromis_9 și despre activitățile viitoare.
Song Hayoung, Park Jiwon, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung și Baek Jiheon au ajuns într-un accident auto sâmbătă, 25 iunie. Din fericire, rănile membrelor și a celorlalți pasageri nu sunt serioase, și toți au fost duși de urgență la spital pentru o examinare și tratament.
Aceste cinci membre au primit o examinare mai profundă pe 26 iunie. Ele au fost sfătuite de doctori să continue tratamentul pentru dureri musculare și vânătăi, chiar dacă s-a confirmat că nu au fracturi. De asemenea, doctorii și-au spus opiniile că starea lor de sănătate trebuie să fie activ monitorizată și ca ele ar trebui să se abțină de la activitățile fizice ce nu sunt necesare pentru următoarele zile.
În această situație, dorim sa va informăm că al cincilea album mini „from our Memento Box” de fromis_9 va fi lansat așa cum era plănuit, pe 27 iunie. Însă, pentru a asigura siguranța idolilor, showcase-ul pentru presă și cel pentru fani, plănuite pentru 27 iunie, nu vor avea loc. Cerem fanilor și jurnaliștilor înțelegere.
Agenția a decis să respecte și să urmeze sfaturile doctorilor și să seteze însănătoșirea membrelor pe primul loc, modificând activitățile trupei. Vă rugăm să înțelegeți că activitățile de viitor a trupei depind de starea de recuperare a membrelor Song Hayoung, Park Jiwon, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung și Baek Jiheon și este o posibilitate ca ele să nu poată dansa coregrafia pe scenă.
Vom continua să susținem însănătoșirea rapidă celor cinci membre din fromis_9.
Vă mulțumim.”

Dorim membrelor fromis_9 să se însănătoșească rapid!

sursa: soompi

Un gând despre „Cinci membre fromis_9 sunt rănite într-un accident, showcase-ul pentru revenire e anulat

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s