Kim Taehyung din BTS își petrece timpul în mod calitativ înainte de prezentarea de la Paris a firmei CELINE

Să aflăm cum își petrece idolul timpul în Franța înainte de eveniment!

Membrul trupei BTS, Kim Taehyung, a fost văzut distrându-se în Paris cu o zi înainte de programul rezervat pentru „Săptămâna Modei Masculine de la Paris”. Acesta a plecat din Coreea de Sud pe data de 24 iunie după ce a fost invitat să participe la „S/S 2023 Menswear Collection”, spectacol prezentat de casa de modă CELINE, pe data de 26 iunie la ora 9.30 (ora Europei Centrale). Fanii și-au împărtășit fericirea de a-l vedea pe idol la CELINE însoțit de gărzi de corp și Peter Utz, Directorul Organizator de Evenimente CELINE Couture. Nici non-fanii nu au putut rezista farmecului lui V. A fost de asemenea zărit cu prietenul său, Park Bo Gum, unul dintre fani reușind chiar să le ceară autografele.

 

Mai târziu Taehyung a postat pe Instagram niște poze. A fost văzut într-un magazin CELINE, la un restaurant și într-un parc. Fiind o persoană sociabilă, și-a făcut repede prieteni și s-a alăturat unui joc de baschet.

Chiar după ce a aterizat la Paris, Taehyung a distribuit un set de poze de la hotel, incluzând imagini de vis cu el relaxându-se pe acoperiș și admirând priveliștea.

sursa: allkpop

2 gânduri despre „Kim Taehyung din BTS își petrece timpul în mod calitativ înainte de prezentarea de la Paris a firmei CELINE

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s