[CCC]Parlamentarii opresc discuțiile de „exceptare de la serviciul militar” + „șocați” și „stânjeniți” din cauza pauzei BTS

Articol: „bomba” de la BTS, chiar și Yeouido este jenat… „7 luni petrecute fiind condescendenți cu privire la serviciul militar”

Sursa: Joongang Ilbo

Legislatorii sunt șocați de anunțul brusc de „pauză” al grupului BTS.

Pe 14 iunie, BTS a anunțat printr-o cină plină de lacrimi planurile de a suspenda toate activitățile grupului, iar Adunarea Națională care discuta modificările „Legii serviciului militar” pentru scutirea BTS este în prezent „uimită peste măsură” din cauza veștilor bruște.

Un oficial al partidului de guvernământ a declarat: „A devenit o situație rușinoasă fără nimic de făcut”.

Unii cred că ar putea rămâne o „scânteie” cu privire la scutirile militare, dar mai sunt doar 6 luni până când Jin, membrul cel mai în vârstă al BTS, ar trebui să se înroleze. Adunarea Națională suferă în continuare de controverse privind „corectitudinea” sa din cauza protestelor tinerilor după ce proiectul de lege a fost introdus în luna noiembrie a anului trecut, iar discuțiile privind „exceptările” au stagnat timp de 7 luni. De asemenea, nu există știri despre audierea publică care urma să fie programată să aibă loc în decembrie 2021.

Un parlamentar din partidul „Puterea Populară” care a participat la discuțiile privind proiectul de lege a dezvăluit: „Nu există suficient loc pentru discuții din cauza alegerilor prezidențiale și locale și a reacțiilor tinerilor în vârstă de 20 de ani care creează multe probleme”.

Uhm Kyung-young a mai declarat: „Pe lângă alegerile locale și dificultățile care decurg din componența membrilor Adunării Naționale, discuțiile privind proiectul de lege s-au oprit. „Echitate” este cuvântul cel mai sensibil în politică în acest moment”.

BTS a anunțat anterior planuri de a „efectua serviciul militar”, iar fanii ARMY și-au împărtășit pozițiile cerând „ca BTS să nu fie folosit pentru politică”. Directorul de comunicații (CCO) al HYBE, Lee Jin-hyeong, a mai spus presei: „Artiștii noștri au difuzat în mod repetat mesaje că intenționează să răspundă la apelul național. Aceste gânduri nu s-au schimbat. Sper că parlamentarii pot ajunge la o concluzie cât mai curând pe cat posibil.”

Koo Jeong-woo, profesor de sociologie la Universitatea Sungkyunkwan, a declarat: „Au a declarat BTS oprirea activităților de grup pentru a se odihni și a se reîncărca cu energie?”

 

[+5,963, -487] Moon Jae-in a reușit să-și curețe imaginea atrăgând și ademenind copiii doar să-i târască aici și acoloㅋㅋ

[+2,963, -153] Știam că asta se va întâmpla după ce l-am văzut pe Moon Jae-in ținând acel discurs de la ONU în fața celor 180 de țări și folosindu-le numele. I-a ademenit și și-a șters gura după ce i-a supt de i-a secat.

[+1,748, -169] Dacă BTS este scutit de armată, este doar o chestiune de timp până când mai multe agenții vor cere și ele scutiri.

[+1,635, -167] În loc de activități solo, se pot înrola și se pot reuni ca grup în armată. Dacă ești cetățean coreean, îndeplinește-ți datoria de a-ți proteja țara!!

[+1,119, -94] Naționaliștii trebuie să lase BTS în pace. Au muncit din greu și au rămas credincioși meseriei lor principale ca idoli timp de 9 ani și au oferit o mare bucurie fanilor din întreaga lume. Vă susțin în activitățile voastre solo pentru a vă reîncărca. Rămâneți sănătoși și înrolați-vă când este timpul. Luați-o doar ca pe o soartă nefericită a bărbaților din țara noastră.

+186, -23] Nu e ca și cum le-ar cere să servească 2 sau 3 ani, este doar 1 an și 6 luni. Și când te gândești că au mers până la a forma o echipă internațională de PR pentru spectacolele lor de peste mări, pentru a face lobby pentru scutiri. Chiar merită să pierzi popularitatea și titlul de „idol global de top” doar pentru că nu suporți să te înrolezi timp de 1 an? O să muriți de la așteptare? Membrii sunt atât de mândri că au un fandom numit „ARMY” (armată), dar nu vor să se înroleze ㅋㅋㅋ. Copii, hai să o facem cu moderație.

[+180, -15] Indiferent dacă ești atlet sau artist, fiecare trebuie să-și îndeplinească îndatoririle în apărarea țării! Nu ar trebui să dăm prioritate democrației în detrimentul echității.

[+143, -3] Ideea de „exceptare” în sine trebuie eliminată. Odată ce ai deschis acel drum, doar se vor ridica mai multe sprâncene în privința preferințelor și a corectitudinii.

[+143, -3] Aceasta este specialitatea escrocului Moon Jae-in. El a pretins că este un fan atât de mare, l-a scos pe Lee Jae-yong și a folosit pe oricine putea. A mirosit niște bani de la BTS, i-a atras la promisiunea scutirilor și i-a târât prin lume doar ca să se îmbuibe pe seama lor.

[+113, -7] Moon Jae-in a chemat cu adevărat BTS la evenimente, a făcut poze, le-a promis scutiri doar pentru a-i mesteca și a le arunca resturile ㅋㅋㅋㅋ

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s