Wonho vorbește despre revenire, melodii compuse de el, melodii preferate și altele

Exclusive Video: Wonho Talks “FACADE” Comeback, Songwriting, Favorite Workout Music, And More

Idolul a participat la un interviu exclusiv pentru Soompi!

Recent, Wonho a revenit oficial cu un nou mini-album intitulat „FACADE”, alături de piesa de titlu „CRAZY”.

Pentru a celebra revenirea sa mult așteptată, solistul corean a decis să participe la un interviu special organizat de Soompi, unde a răspuns la întrebările fanilor internaționali prin intermediul contului de Twitter al site-ului de știri.

1.Prima întrebare a fost: „Cum a fost experiența pregătirii pentru recentul album, în comparație cu celelalte albume?”

Solistul a răspuns: „În acest album, am întâmpinat dificultăți cu mixatul. De asemenea, nu am avut suficient timp de exersare a coregrafiei, având la dispoziție doar trei sau patru zile. Și echipa de dans a avut mult de lucru cu programul de repetiții pentru evenimentele offline din aceste zile. Am făcut multe schimbări ale coregrafiei și echipa a lucrat împreună cu mine la aceste schimbări. Coregrafia finală a fost finalizată abia în ultima zi, iar noi am învățat-o până în ultimul minut, pentru a filma videoclipul a doua zi. Am mai filmat și un videoclip muzical pentru o altă melodie înainte de cea de titlu, deci a fost o adevărată provocare pentru noi să reținem mișcările de dans.

2. Al doilea fan a întrebat: „Poți cânta versurile tale preferate din acest album?”

Wonho a spus: „Simt multă afecțiune față de melodia „White Miracle”. Cred că linia melodică e foarte plăcută, iar melodia are două versiuni, una în coreeană și una în japoneză, ceea ce cred că e grozav. Melodia a fost lansată inițial sub forma unui cadou pentru fanii japonezi.” Apoi a cântat versurile sale favorite.

3. Al treilea fan a întrebat: „Care este metoda ta de a scrie cântece?”

Cântărețul a explicat: „Mereu scriu versurile prima dată. De obicei, scriu linia melodiei când creez un cântec. De exemplu, există acele melodii în care versurile sunt create împreună cu linia melodică de la început, dar tind să scriu versurile mai întâi. Apoi creez linia melodică înainte de a le pune împreună. Majoritatea melodiilor mele sunt create în acest fel.”

4. Următoarea întrebare a fost: „Ai o rutină de îngrijire a pielii?”

Wonho a răspuns: „Cred că această întrebare este irelevantă pentru mine în acest moment pentru că pielea mea nu e în cea mai bună stare zilele acestea. Sunt puțin stresat în legătură cu asta. Mulți fani WENEE mi-au spus că trebuie să dorm mai mult, dar chiar nu pot dormi bine zilele acestea. Se întâmplă pentru că vreau să fac mai multe lucruri și să petrec mult timp alături de fani. Am o piele naturală îngrijită, deci cred că va reveni la normal într-un final. Am avut grijă de pielea mea folosind BHA și AHA”.

5. Un alt fan a întrebat: „Dacă ai avea o săptămână liberă, ce ai face în acele zile?”

Wonho a răspuns: „De obicei aș spune că aș merge pe Insula Jeju fără nicio reținere și tot îmi doresc să merg pe insulă chiar și acum. Dar acum că putem să călătorim în afara țării, cred că ar fi frumos să vizitez Japonia sau Statele Unite. Am mai călătorit în Japonia și în trecut, dar nu am îndrăznit să mă duc în State, singur sau cu altcineva. Poate aș putea încerca să merg într-o vacanță în afara unui turneu.”

6. O altă întrebare a fost: „Când exersezi, ai o melodie favorită sau un album pe care îl asculți?”

Solistul a răspuns: „Când mă antrenez, ascult de obicei melodii de Crăciun. Primesc putere ascultând melodii de sărbători.”

7. Un fan a întrebat: „Ce ți-ar plăcea să auzi din partea fanilor WENEE?”

Artistul a explicat: „Cred că e diferit de fiecare dată. Mereu când citesc scrisori din partea fanilor, îmi spun: „Wow, mi-ai spus asta mie?”. De asemenea, la evenimentele de semnare a albumelor mă gândesc: „Mi-a spus asta mie?” . Uneori aud cuvinte precum „Te iubesc” sau „Te plac” și „Nu-ți face griji Wonho”, „Sunt de partea ta”. Sunt multe cuvinte ca acestea. Îmi plac doar că sunt fanii WENEE. Orice mi0ar spune un fan, aș fi recunoscător și m-ar face să mă simt bine.”

Mai jos aveți tot interviul, cu subtitrări în limba engleză.

 

Și mai jos, mesajul lui Wonho pentru cititori: „Bună cititorii Soompi! (soompiers). Sunt Wonho. Am revenit cu cel de-al treilea mini-album al meu, „FACADE”! În acest album, am portretizat fiorii și încântarea simțită la carnaval împreună cu diverse emoții, astfel încât voi să puteți simți cum m-am maturizat și mai mult. Vă rog să-mi ascultați noul album mult și dacă doriți să aflați mai multe lucruri despre mine, atunci verificați ultimul interviu video alături de Soompi care va apărea în curând! Mulțumesc și ne vedem pe Soompi!

 

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s