Daisy, ex-MOMOLAND, spune că a fost “dată afară” din grup+ încă nu cunoaște motivul

Watch: Former MOMOLAND Member Daisy Says She Was “Fired” From Group + Still Doesn’t Know Why

Daisy a spus din nou că nu și-a dorit să plece din MOMOLAND.

În timpul unei transmisiuni live recente de pe TikTok, Daisy și-a exprimat frustrarea față de ideea greșită care s-a înrădăcinat în public că ea a părăsit voluntar MOMOLAND, subliniind în engleză că a fost „dată afară” de MLD Entertainment : Lume, pentru numele lui Dumnezeu, nu am plecat, am fost concediată”, a spus fostul idol. „Dată afară. Bine?”

Cu toate acestea, Daisy a continuat să spună că de atunci s-a împăcat cu situația: „A trecut atât de mult de atunci”, a continuat ea. „Totul este bine. Este A-ok.”

Când a fost întrebată de fani de ce a fost concediată, Daisy a răspuns râzând: „Pentru că nici eu nu știu. De aceea, nu știu. De exemplu, dacă aș fi știut, probabil nu m-aș fi dat afară? Asa că…”

Când un fan a comentat: „Nu știam că poți fi concediat din asta”, a râs Daisy, „Știi ce? Nici eu nu știam.”

După ce a debutat cu MOMOLAND în 2016, Daisy a promovat ca membră a grupului timp de câțiva ani, înainte de a fi anunțat în martie 2019 că nu va participa la revenirea cu „I’m So Hot”. La acea vreme, MLD Entertainment a declarat că Daisy se va întoarce pentru următorul album al grupului, dar ea nu s-a mai alăturat niciodată grupului.

În ianuarie 2020, Daisy a dezvăluit într-un interviu pentru KBS că MLD Entertainment a refuzat să o lase să reia promovările cu MOMOLAND, în ciuda dorinței sale de a reveni. Când a încercat apoi să-și rezilieze contractul cu agenția, aceasta i-a cerut să plătească o penalitate mare pentru încălcarea contractului.

La acea vreme, MLD Entertainment a răspuns printr-o declarație în care neagă afirmațiile lui Daisy și lega întreruperea contractului de faptul că în 2019 presa a dezvăluit că aceasta se întâlnea cu Yunhyeong de la iKON.

 

Sursa

 

2 gânduri despre „Daisy, ex-MOMOLAND, spune că a fost “dată afară” din grup+ încă nu cunoaște motivul

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s