Unii fani ASTRO cred că agenția Fantagio îl privilegiază pe Moonbin

Fanii grupului ASTRO susțin că membrul Moonbin primește o atenție mai mare din partea agenției Fantagio, pentru că și-a reînnoit contractul.

La fel ca orice grup de idoli K-pop, după șapte ani, ASTRO trece în prezent printr-o perioadă în care membrii săi se află la o răscruce de drumuri, urmând să decidă dacă își vor reînnoi contractul cu Fantagio sau dacă se vor muta la o altă agenție de management.

Recent, un fan ASTRO a afirmat că se pare că Fantagio îi promovează mai mult membrii care și-au reînnoit contractul decât membrii care încă nu au făcut acest lucru. Fanul a intrat pe o comunitate online populară coreeană, Nate Pann, exprimându-și frustrările. 

Ea a explicat: „Fantagio, vă rog să nu discriminați membrii!!! Mă întreb dacă aceasta este o discriminare între membrii care au reînnoit contractul și de cei care nu l-au făcut.” Ea continuat să explice că i se pare că Fantagio l-a promovat recent mai des pe un membru, în timp ce pe ceilalți membri i-a promovat mai rar.

Fanul a continuat : „Îmi pare rău că îi stârnesc pe ceilalți fani și, de asemenea, cred că – din perspectiva companiei – este corect să îi promoveze mai mult membrii care și-au reînnoit contractul. Dar atunci, Cha Eun Woo a contribuit atât de mult la companie, așa că cred că ar trebui să facă tot posibilul pentru a-i susține activitățile solo până la expirarea contractului. Sunt doar supărată pe companie, care nu face nici măcar asta.”

Alți internauți au comentat: „Mi se pare că fanii ASTRO spun toți că Fantagio îl discriminează pe membrul lor favorit lol”, „Sunt dintr-un alt fandom, dar cred că Moonbin ar trebui promovat individual. mai mult, este atât de fermecător”, „Ei bine, este adevărat că trebuie să existe o oarecare diferențiere în modul în care compania îi tratează pe membrii care și-au reînnoit contractul și pe cei care nu au făcut-o”, „Mi se par că acest argument este inutil” și „Cine sunt membrii care au reînnoit contractul și cine sunt cei care nu au făcut-o?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s