Drama lui Park Eun Bin “Extraordinary Attorney Woo” scrie istorie

Park Eun Bin Extraordinary Attorney Woo

K-Drama “Extraordinary Attorney Woo” bate ratingurile postului tv la care se difuzează și ajunge Nr. 1 și în topul Netflix!

Imediat după prezentarea dramei postului ENA „Extraordinary Attorney Woo”, în regia lui Yoo In-sik, scrisă de Moon Ji-woon și produsă de AStory, KT Studio Genie, interesul pentru actrița Park Eun Bin, care o interpretează pe Woo Young-woo, a crescut constant.

Actrița interpretează rolul extrem de dificil al unei fete autiste geniale, obsedată de drept, care ajunge șefă de promoție la universitate și primul avocat cu autism angajat la une din cele mai mari firme de avocatură din oraș. Provocarea principală a acestui rol este ca personajul lui Woo Young-woo să se concentreze doar pe fapte, încercând să nu se lase afectat de emoții sau prejudecăți, astfel încât spectatorii să poată privi lucrurile dintr-o nouă perspectivă, element ce adaugă emoție profundă scenelor din serial.

Încă de la primul episod difuzat, Park Eun Bin a atras admirația publicului, cufundându-se complet în personajul său, de la tonul vocii la gesturi, stilul de mers și privire.

Dezvăluind că a încercat să abordeze personajul cu atenție dar și cu un stil personal, Park Eun Bin a împărtășit: „După revizuirea scenariului, nu aveam nicio idee despre cum ar trebui să interpretez acest personaj. De fapt, am fost foarte precaută pentru că am simțit că nu ar trebui să parcurg acest scenariu în grabă și cu prejudecăți. Prin urmare, răspunsul pe care l-am găsit a fost să nu mă gândesc la faptul că joc. Am încercat să înțeleg adevăratele sentimente ale lui Young-woo, apoi am adăugat lui Park Eun Bin inimii sincere a lui Young-woo. Sper să las spectatorii să simtă asta în acest fel.”

Eforturile de a interpreta cât mai bine personajul său se simt atunci când urmărești serialul, ea reușind să dea naștere unui personaj adorabil.

În rolul său, Park Eun Bin vorbește despre balene cu entuziasm ca un copil, le spune calm oamenilor care sunt trăsăturile ei speciale, trăiește emoții puternice și uneori e intimidată de mediul necunoscut, dar confruntă  lumea cu încredere, oferindu-le spectatorilor un personaj emoționant, interesul publicului pentru Park Eun Bin fiind exploziv. Actrița este în fruntea clasamentelor institutului de cercetare Good Data.

Asta nu e tot. Datorită performanței pasionale a lui Park Eun Bin, drama a înregistrat un rating de 0,948% (standardul național al Nielsen Coreea) la primul episod, apoi și-a dublat ratingul la 1,805% în episodul 2, rescriind istoria pentru ENA Channel. În plus, drama s-a clasat pe locul 1 în categoria drame de actualitate TV și pe locul 1 pe Netflix Coreea.

În consecință, popularitatea dramei câștigă amploare.

 

Sursa: kbizoom

8 gânduri despre „Drama lui Park Eun Bin “Extraordinary Attorney Woo” scrie istorie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s