Jane Seymour și-a mărit familia – fiul său Kris Keach s-a căsătorit în cadrul unei nunți tradiționale coreene

Congratulations! Jane Seymour's son Kris Keach has tied the know with his beautiful bride Miso in a traditional Korean wedding ceremony

Minunat! Jane Seymour pozează în costum tradițional coreean ca soacră mare! Nunta fiului său a avut loc în Coreea.

Fiul lui Jane Seymour, Kris Keach, s-a căsătorit cu frumoasa sa mireasă Miso într-o ceremonie de nuntă tradițională coreeană.

Cuplul s-a căsătorit inițial în decembrie 2021 în grădina uimitoarei moșii de la Malibu a lui Jane, dar a organizat încă o ceremenoie la care să poată participa familia și prietenii lui Miso. În imaginile din ziua lor cea mare, actrița americană, în vârstă de 71 de ani, a radiat alături de familia ei în timp ce au sărbătorit ocazia specială. 

Jane arăta șic într-o rochie tradițională hanbok, în nuanțe delicate de roz pastel și albastru, pe care nora ei a ales-o pentru ea.

Miso a purtat o rochie lungă, albă, brodată, la care a adăugat o coroană superbă și tradiționalul buchet de mireasă. Toate fotografiile arată exact ca orice altă nuntă coreeană de celebrități pe care am văzut-o până acum în poze.

Jane a împărtășit o mulțime de instantanee uimitoare cu urmăritorii ei de pe Instagram și a subtitrat: „Felicitări Kris și Miso! Ce nuntă superbă și o zi incredibil de specială. Familia noastră continuă să crească împreună cu toate rudele minunate ale lui Miso. Sunt atât de bucuroasă să-i văd pe Johnny și Kris cântând împreună!” (Johnny și Christopher sunt frați gemeni).

Vorbind cu  cei de la revista Hello! despre nunta din SUA, Jane a spus: „A fost atât de emoționant să-i văd schimbându-și jurămintele, mai ales cu influența ambelor culturi și în prezența familiei care au călătorit din Coreea și Londra, unele pentru prima dată. ‘

Vedeta a continuat: „A fost, de asemenea, foarte emoționant pentru Kris să sărbătorească în casa în care a crescut și asta păstrează atât de multe amintiri grozave”.

Jane și familia ei au aterizat în Coreea la o săptămână înainte de nunta de la Seul  și ea a explicat că este „foarte încântată să fie aici”. Mai mult, ea a pozat  în fața unor obiective culturale din Coreea, îmbrăcată în alt hanbok superb, care i se potrivea de minune și care arată respectul lui Jane Seymour pentru cultura coreeană, din care își trage rădăcinile nora sa.

 

Sursa: dailymail

7 gânduri despre „Jane Seymour și-a mărit familia – fiul său Kris Keach s-a căsătorit în cadrul unei nunți tradiționale coreene

  1. zicoji13

    O prinde atât de bine. Chiar poți spune că radiază, cu acel zâmbet frumos pe buze. Și felicitări cuplului, să aibă o viață fericită și frumoasă. ^^

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s