BTS va susține un concert global pentru a promova Expo 2030 Busan

BTS și agenția HYBE au anunțat că grupul va organiza un concert la Busan pentru a promova candidatura orașului pentru World Expo 2030.

Comitetul Busan World Expo 2030 a avut prima întâlnire strategică la biroul din Seul în data de 11 iulie. La ședință au participat și Park Jung-Wook (secretarul general al Comitetului), Lee Seong-Kwon (viceprimarul pe problemee de economie al orașului Busan) și Park Ji-Won (CEO al HYBE).

În timpul întâlnirii, reprezentanții au discutat despre planurile pentru ceremonia de numire a BTS ca ambasadori pentru Expoziția Mondială din Busan din 2030, dorința comitetului de a organiza un concert global pentru expoziție etc..

În urma discuțiilor, organizatorii vor numi oficial membrii BTS ca ambasadori pentru 2030 Busan World Expo, luna aceasta. De asemenea, ei plănuiesc să susțină un concert la Busan la sfârșitul acestui an, în luna octombrie, pentru a promova și a răspândi vestea despre dorința de a organiza Expoziția Mondială de la Busan din 2030 în întreaga lume. 

Secretarul general Park Jung-Wook a spus: „Sunt încrezător că sprijinul BTS va fi de mare ajutor într-o competiție acerbă pentru oferte și sunt cu adevărat recunoscător pentru cooperarea lor”.

Lee Seong-Kwon, viceprimarul orașului Busan, a adăugat: „Aceasta a fost o întâlnire semnificativă în care am putea discuta măsuri concrete ce vor fi luate cât mai curând posibil, după semnarea memorandumului de înțelegere [MOU]”.

Park Ji-Won, CEO HYBE, a comentat, „Cu acordul de afaceri încheiat cu orașul Busan ca fundație, vom propune măsuri de cooperare în diverse domenii și vom planifica să cooperăm activ pentru licitația pentru 2030 Busan World Expo, o afacere care este  importantă la nivel  național.”

HYBE și Busan City au semnat un acord de afaceri pentru a organiza Expoziția Mondială Busan 2030 pe 24 iunie. În continuare, BTS va desfășura diverse activități promoționale în calitate de ambasadori desemnați.

Sursa

6 gânduri despre „BTS va susține un concert global pentru a promova Expo 2030 Busan

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s