Echipa K-dramei „Alchemy Of Souls” vorbește despre zvonurile legate de schimbarea actriței principale în partea a 2-a

“Alchemy Of Souls” Responds To Reports Of The Female Lead Changing In Part 2

Va fi schimbată actrița principală în partea a 2-a a serialului hit „Alchemy Of Souls”?

Scrisă de celebrul duo de scenariste cunoscut sub numele de Surorile Hong, „Alchemy of Souls” este o nouă dramă romantică tip fantezie difuzată de postul tvN, plasată în țara fictivă Daeho, o țară care nu există în istorie sau pe hărți. Drama spune povestea unor personaje ale căror destine sunt afectate de magia care schimbă sufletele oamenilor.

În dramă, Go Yoon Jung o joacă pe Nak Soo, al cărui suflet se trezește brusc în corpul lui Mu Deok, care este interpretată de Jung So Min.

Pe 12 iulie, un portal de știri a raportat că „Alchemy of Souls” a început filmările pentru partea a 2 -a și că rolul principal feminin va fi interpretat de Go Yoon Jung. Ei au adăugat că a doua parte va avea 10 episoade și că toți ceilalți membri ai distribuției vor juca în aceleași roluri.

Anterior, regizorul Park Joon Hwa a menționat în timpul conferinței de presă a dramei că va filma partea a 2-a, deoarece nu pot încadra totul în 20 de episoade.

Ca răspuns la rapoarte, o sursă de la „Alchemy of Souls” a comentat: „Este dificil să confirmăm detaliile legate de partea a 2-a, deoarece poate fi un spoiler pentru partea 1 care este difuzată în prezent”.

Agenția lui Jung So Min, Blossom Entertainment, a spus: „Vă rugăm să înțelegeți că nu vă putem spune dacă va fi sau nu în Partea 2, deoarece ar putea fi un spoiler pentru Partea 1”. Agenția MMA a lui Go Yoon Jung a exprimat aceeași poziție.

 

Sursa

Publicitate

5 gânduri despre „Echipa K-dramei „Alchemy Of Souls” vorbește despre zvonurile legate de schimbarea actriței principale în partea a 2-a

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s