Honey J dezvăluie gestul incredibil făcut de Jay Park pentru ea

[SBS Star] Honey J Reveals Amazing Things that Jay Park Did for Her

Deși Honey J a spus în trecut că nu ar ieși niciodată cu Jay Park, ea recunoaște că  artistul a făcut un gest incredibil pentru ea.

În episodul din 13 iulie al emisiunii de televiziune de la MBC „Radio Star”, Honey J a avut o apariție ca invitat. În timpul discuției, gazda a întrebat-o pe Honey J: „Am auzit că ai primit mult ajutor de la Jay Park. Este adevărat?”

Honey J a răspuns: „Ah, da, avem aceeași vârstă și am devenit rapid apropiați după ce am lucrat împreună. Am dansat pentru el în trecut”.

Ea a continuat: „După „Street Woman Fighter”, am devenit foarte ocupată. Mi s-a cerut să fiu în atât de multe locuri și a fost greu să gestionez toate apelurile. La acel moment, Jay lua o pauză de la serviciu și a întrebat managerul lui dacă ar putea să-mi gestioneze programul pentru mine. Deci, managerul lui m-a ajutat să-mi gestionez programul timp de aproximativ două luni.”

Ea a continuat: „Pe lângă asta, o mulțime de dansatori aveau dificultăți financiare din cauza pandemiei de COVID-19, iar Jay le-a cerut să se alăture spectacolelor sale chiar și atunci când nu avea nevoie de ei pentru a fi acolo”.

Apoi, Honey J a declarat că a semnat recent cu noua agenție de management a lui Jay Park. Dansatoarea a spus: „Jay a semnat cu mine imediat, devenind atât prietenul meu, cât și șeful meu. Îi mulțumesc sincer pentru multe lucruri”.

Ea a reluat: „A fost și asta. Am cântat „MOMMAE” ca dansatoarea de rezervă a lui Jay la un festival de muzică universitar nu cu mult timp în urmă. După spectacol, Jay a spus: „Am semnat cu tine solo, așa că nu mai evolua pentru mine. Aceasta va fi ultima dată. Urcă pe scenă doar ca interpret principal de acum înainte.'”

Honey J a încheiat subiectul spunând: „Viața mea s-a schimbat complet după „Street Woman Fighter”. Încă îmi vine foarte greu să cred”.

Sursa

2 gânduri despre „Honey J dezvăluie gestul incredibil făcut de Jay Park pentru ea

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s