J-Hope găzduiește „Petrecerea anului” pentru noul album „Jack in the Box” cu o listă de invitați plină de artiști K-Pop

news-thumbnail

J-Hope din BTS este oficial cea mai bună gazdă de petrecere a momentului. Nu numai că el a găzduit „petrecerea anului”, dar a primit un sprijin uriaș de la alte celebrități din industrie, colegii săi de trupă și, desigur, fanii săi ARMY.

Cu această ocazie, m putut să vedem vedetele simțindu-se în elementul lor, bucurându-se de compania celorlalți invitați și susținând unul dintre cei mai mari artiști K-pop ai timpului său, Hope, J-Hope.

Mulți idoli și alte celebrități au fost văzuți făcând fotografii cu J-Hope și postându-le în poveștile lor IG. Internauții, inclusiv fanii ARMY, sunt extaziați de cât de departe a ajuns muzica lui J-Hope pentru noul său album.

Nu numai idolul s-a bucurat de aceste momente, ci și toate celebritățile care l-au susținut venind să îl felicite și să sărbătorească munca grea și dăruirea lui, inclusiv Jessi, DAWN, HyunA, Heize. Susținători ai lui J-Hope au fost și colegii săi de trupă de la BTS și chiar și eroul său din copilărie, AKIN. Au fost atât de multe celebrități diferite încât fanii chiar au început să considere membrii BTS drept „celebrități ale celebrităților”.

Nu în ultimul rând, Taeyang de la BigBang a fost văzut și el la petrecere. Taeyang a  participat la petrecere alături de muzicienii DPR Live și Big Naughty.

Pare că toți s-au simțit excelent la petrecere, nu-i așa?

 

Sursa

5 gânduri despre „J-Hope găzduiește „Petrecerea anului” pentru noul album „Jack in the Box” cu o listă de invitați plină de artiști K-Pop

  1. zicoji13

    Sunt atât de fericită pentru el, deși încă nu-mi revin din șoc, efectiv fiecare melodie mă distruge pe interior, dar îi ador albumul. Efectiv e prea mult aici Hobi al nostru, ne-a lovit.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s