Winter din aespa dezvăluie ce meserie ar fi urmat dacă nu debuta ca idol

aespa's Winter overthrows Okay-pop queens BLACKPINK in October Model Status  Rankings - The Times Of Truth

Iată la ce carieră visa Winter în copilărie!

În cel mai recent episod al emisiunii radio „Kim Shin Young’s Hope Song at Noon”, care a fost difuzat pe data de 12 iulie, membrele trupei aespa, Karina, Winter, Giselle și NingNing au fost invitate ca oaspeți speciali.

De-a lungul difuzării, fetele au vorbit despre promovarea albumului lansat recent „Girls”, dar și despre ele înseși. De asemenea, în timpul segmentului „Speed Quiz”, Winter a vorbit despre visul său din copilărie, acela de a deveni soldat. Aceasta a fost întrebată dacă ar prefera să se antreneze în timpul verii sau în timpul iernii și a răspuns fără ezitare „Mi se face frig repede. Așa că prefer vara. Nu prea transpir.

aespa Winter Reveals Dream Career If She Hadn't Debuted as Idol

aespa Winter Reveals Dream Career If She Hadn't Debuted as Idol

Dj Kim a întrebat-o apoi despre visul copilăriei sale. Winter l-a menționat de-a lungul conversației pe fratele său care aparent este ofițer. „Da, visul copilăriei mele a fost să devin soldat. Nu am participat la antrenamente, dar mi-a plăcut programul militar. De fapt, chiar fratele meu este ofițer.” 

Aceasta nu este prima dată când Winter a vorbit despre cariera sa de vis. Când a debutat în 2020, cântăreața a mărturisit că se gândea să urmeze această carieră înainte de a se antrena pentru a fi idol. „Am vrut să devin cântăreață de când eram mică. Dar mă gândeam că a fi soldat este foarte atrăgător.

Apoi a dezvăluit că provine dintr-o familie de soldați. Datorită influenței familiei și a rudelor sale, pe care le-a urmărit cu admirație de când era mică, i se părea potrivit să fi urmat și ea aceeași carieră.

sursa: kpopstarz

5 gânduri despre „Winter din aespa dezvăluie ce meserie ar fi urmat dacă nu debuta ca idol

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s