Jackson Wang din GOT7 vorbește despre fericire, muzică și altele

GOT7’s Jackson Wang Shares Life Lessons On Happiness, His Interpretation Of Music, And More

Artistul a fost invitat să participe la un pictorial realizat de revista Singles!

Jackson Wang din GOT7 a fost invitat la o ședință foto pentru coperta revistei din luna august. După ce a impresionat publicul cu aspectul său uimitor, acesta a discutat despre mentalitatea pe care a dobândit-o prin reflectare personală.

Idolul a început să spună că după zece ani de activitate în industria muzicală, s-a gândit mult la direcția pe care vrea să o urmeze. El a explicat: „Ceea ce am realizat în cele din urmă, după toate momentele dificile pe care le-am trăit, este faptul că nu poți avea totul. Așa că trebuie să faci doar ce vrei să faci. Fiecare alegere va avea, cu siguranță, avantajele și dezavantajele sale. Mi-am dat seama mai apoi că mă apropii de obiectivul meu pe zi ce trece. Acest lucru în sine înseamnă fericire pentru mine.”

Acesta a mai spus că va da tot ce poate să găsească fericirea în acest proces.

Mai apoi, Jackson a mai spus: „Înainte, încercam doar să muncesc din greu. Dorința de a face o treabă bună a fost întotdeauna pe primul loc pentru mine. Acum, știu că muzica este și o artă. Prin urmare, trebuie să simt asta în mod sincer și să o înțeleg. Trebuie să mă bucur de acest lucru și să am încredere în mine. Când mă gândesc la alegerea mea de a fi artist, îmi dau seama de faptul că îmi iubesc mult cariera și nu o consider o muncă care trebuie schimbată.”

sursa: soompi

Un gând despre „Jackson Wang din GOT7 vorbește despre fericire, muzică și altele

  1. zicoji13

    Câte cuvinte frumoase și profunde. Omul acesta merită multă iubire și o viață frumoasă. Mă bucur că a rezistat alături de noi și continuă să ne încânte.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s