Pozele din spatele scenei a trupei LUCY de la „2022 Shinhan Square Bridge Festival” + o scurtă introducere a trupei

LUCY members kpop profile (2022 updated) | Kpopping

Probabil majoritatea dintre voi nu ați mai întâlnit un grup k-pop care să îmbine instrumentele clasice cu cele rock și nici nu cred că a-ți auzit de LUCY!

Este un grup format din 4 membri, care, deși nu sunt atât de populari precum alte grupuri, au reușit să încânte publicul cu muzică bună, impresionându-i cu talentele lor artistice.

Trupa a debutat pe 8 mai 2020 cu albumul „Dear”, având ca melodie principală „Flowering”. Aceștia au participat și la show-ul „Super Band” de pe canalul de televiziune JTBC, unde câștigători au fost Hoppipolla, o altă trupă care merită mai multă recunoaștere.

Însă ce este atât de special la membrii LUCY, este abilitatea de a îmbina sunetul liniștit de vioară cu chitara, tobele, bass-ul și vocea care se aud perfect împreună. Este destul de neobișnuit să vezi un idol k-pop să cânte la o vioară, mai ales acum când industria k-pop este explozivă din punct de vedere muzical și plină de culori scânteietoare și versuri repetitive, uneori fără sens, astfel punându-se mai mult accentul pe înfățișarea idolilor decât pe muzica pe care o creează.

Mai jos veți putea privi pozele din spatele scenei al festivalului „2022 Shinhan Square Bridge”, unde membrii LUCY au participat, împreună cu o scurtă prezentare a trupei și videoclipurile muzicale a două dintre melodiile lor, melodia de debut „Flowering” și „Oh-eh”, fiind cea mai recentă dintre ele și care este o colaborare cu trupa DAYBREAK.

Liderul trupei care cântă la vioară, Shin Yechan!

Următorul membru este Choi Sangyeop care cântă la chitară, dar și vocal!

 Cho Wonsang, este producător, vocalist și un basist priceput!

Și nu în cele din urmă maknae-ul nostru preferat, Shin Kwangil, care are un talent incredibil de a cânta la tobe, dar și o voce specială!

Sper că v-am trezit curioziatea de a redescoperi noi trupe și noi artiști, care, cu siguranță, merită ascultați.

sursa: naver korea

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s