[CCC] Ieșirea lui Garam din grupul LE SSERAFIM naște speculații cu privire la activitățile sale „viitoare”

Articol: „Dar ce va face Kim Garam acum?”

Sursa: Pann

[+465, -17] Probabil se va face însoțitoare de bord sau model… sau își adună servitoarele pentru noii adepți IG… sau face o revenire surpriză ca YouTuber.
[+355, -8] Probabil că va deveni model sau influencer IG și va trăi din sponsorizări ㅋㅋㅋㅋ
[+221, -145] Stewardesă
[+196, -10] Îți dai seama câte miliarde dewoni câștigă acel membru al grupului de idoli nugu ca Afreeca BJ chiar și după amenințările lui Lee Byung-hunㅋㅋㅋ? Deci, imaginați-vă un fost idol al unui grup de fete de top? Ea va înota în bani ㅋㅋㅋㅋ. Faceți-vă mai multe griji pentru ceea ce veți mânca voi.
[+157, -12] De ce sunteți îngrijorați pentru această infractoare bătăușă de școală… karma o va lovi indiferent de cum trăiește. Ea nu va putea trăi bine.
[+142, -1] HYBE a mai trecut prin asta cu Dahee de la GLAM..ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ va mânca și va trăi bine
[+84, -65] Eh.. nu-ți face griji pentru ea.. dacă devine BJ Afreeca , poate obține 200 de milioane de woni pe lună și din moment ce a făcut parte din grupul de idoli de fete „Big 3” și are o față care bărbaților le place, ea se va descurca bine. În loc să sufere dificultăți ca membră Le Sserafim, ea poate fi o fată care se filmează de la colțul casei ei și să câștige bani confortabil.[+78, -3] Ea va fi un BJ care dansează pe „Zero Two” cerșind baloane stele
[+73, -46] Nu pot să cred că fanii ei sunt îngrijorați de meseria eiㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ. Nimeni nu ar ști dacă am murit tu sau eu, dar oamenii ca ea cu o astfel de față pot pica examenele de 3 ori și totuși pot fi răsfățațidpe viață fără să-și facă griji pentru bani.
[+67, -0] Băieți, nu ghiciți în comentarii.. ce se întâmplă dacă folosește asta pentru a-și căuta idei pentru noul loc de muncă? Vî veți vei asuma responsabilitatea pentru biata companie care rămâne pe cap cu un criminal ca ea.
[+67, -1] Toate  însoțitoarele de bord de la companiile aeriene de top sunt influenceri IG celebri și activi. Sunt prea conservatori și sensibili când vine vorba de scandaluri, așa că mă îndoiesc că Garam ar trece de verificarea inițială…ㅋㅋㅋㅋ
[+51, -8] Eh.. nu este ușor pentru oricine să devină însoțitor de bord… este o comedie? ㅋㅋ
[+43, -0] Sunt sigur că există o agenție mică-medie care ar vrea să primească un astfel de copil cu trecut infracțional. Probabil că vor folosi scandalul ei de hărțuire pentru a juca în media și pentru a îi face redebutul. Nu mai este legată de contractul lui HYBE.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s