KAMP LA 2022 îi aduce pe MONSTA X, Kai, Jeon Somi și alții la un nou festival K-Pop american

MONSTA X

Cei de la Billboard anunță cu entuziasm un mega festival K-pop care va fi găzduit pe faimosul stadion Rose Bowl din L.A.

Cum  sezonul festivalurilor revine în plină forță, Billboard anunță o nouă experiență K-pop „masivă” ce se pregătește pentru a „satisface nevoia unui public american în creștere”.

KAMP LA 2022 este noul mega concert care va avea loc pe stadionul Rose Bowl din Los Angeles în această toamnă, cu o serie de jucători grei din divertismentul coreean. Pentru anunțul de start, KAMP a spus că trupelor masculine MONSTA X, Super Junior și iKON li se vor alătura superstarurile solo Kai, Jeon Somi și BamBam. Zion.T, liderul topurilor R&B, se va alătura și el acestei liste, la fel ca grupul de fete Lapillus, marcând prima evoluție a grupuluiu din SUA.

Gama completă de artiși, inclusiv nume de afiș suplimentare, se spune că va fi anunțată în săptămânile următoare.

Concertul este o producție comună de la KAMP Global (agenția de divertisment cu sediul în Coreea de Sud, care își propune să aducă K-pop-ul la nivel global prin festivaluri, evenimente live, experiențe captivante și reprezentarea artiștilor) și brandul de parteneriat Eventim Live Asia (concentrându-se cel mai mult pe  piețele proeminente live din Asia)..

Desfășurat pe stadionul Rose Bowl, evenimentul de două zile promite conexiuni cu arta, mâncarea și jocurile coreene. Festivalul va aduce, de asemenea, colaborări cu mărci, inclusiv cu îndrăgitul studio de producție din Coreea Dingo Music și artistul din LA Kenny Scharf care creează estetica KAMP LA 2022.

„Toată lumea din K-pop vrea să pătrundă în America”, spune Tim Kim, CEO-ul KAMP Global. „Există o legătură profundă între cultura coreeană și L.A. Acesta a fost întotdeauna locul de început, dar vom aduce și K-pop în întreaga lume cu KAMP și Eventim Live Asia. Vom merge pe toate piețele în care K-pop-ul rezonează, ceea ce este peste tot în zilele noastre. KAMP nu este doar despre mega-concerte sau evenimente istorice – este o cultură.”

CEO-ul Eventim Live Asia, Jason Miller, adaugă că „Viziunea lui Kim a fost imediat interesantă. KAMP Global și Eventim Live Asia împărtășesc o adevărată viziune globală pentru K-pop și experiența de a realiza acest lucru în moduri fără precedent. KAMP LA este un prim pas semnificativ în această direcție. Urmează multe altele.” 

KAMP LA 2022 are loc în 15 și 16 octombrie.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s