Lee Seung Gi și Lee Se Young își arată chimia de cuplu în teaserele K-Dramei „Love According To The Law”

 

Lee Seung Gi And Lee Se Young Unexpectedly Exchange Eye Contact During A Heated Argument In New Rom-Com

În mod remarcabil, la patru ani după ce au jucat împreună în K-Drama hit „Hwayugi„, Lee Seung Gi și Lee Se Young revin pe micile ecrane ca și cuplu, într-o nouă comedie romantică!

În urmă cu patru ani, Lee Seung Gi era un superstar care se pregătea de armată, iar Lee Se Young era o actriță emergentă care se bucura de roadele serialului de mega succes „Hwayugi”. Cei doi actori au fost aleși pentru a ne oferi din nou momente emoționante într-un nou proiect tv intitulat „Love According To The Law”.

Bazat pe romanul web de succes cu același nume, „Love According To The Law” este o comedie romantică despre Kim Jung Ho (Lee Seung Gi), un fost procuror de geniu, devenit proprietar libertin, și Kim Yu Ri (Lee Se Young). ), avocata excentrică care devine noua sa chiriașă. 

Fotografiile recent lansate îi înfățișează pe Kim Jung Ho și Kim Yu Ri angajându-se într-o altă ceartă aprinsă. Cei doi se ceartă pe contractul imobiliar, pe care Kim Jung Ho încearcă să-l rezilieze din mai multe motive. Cu toate acestea, Kim Yu Ri refuză să dea înapoi, iar ea îi spune: „Dacă vrei să mă dai afară, hai să o facem conform legii!” Atmosfera se schimbă rapid atunci când Kim Jung Ho o prinde pe Kim Yu Ri înainte ca ea să cadă, iar ei au un contact vizual electrizant. Cu indicii subtile despre viitoarea lor dragoste, va fi intrigant să aflăm cum se va schimba relația lor în timp.

Producătorii au spus: „Lee Seung Gi și Lee Se Young sunt actori adevărați care îi determină pe spectatori să se cufunde [în dramă] cu modul în care își exprimă realist emoțiile. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare „Love According To The Law”, care va oferi micului ecran o mulțime de sentimente de comedie romantică.”

„Dragoste conform legii” va avea premiera pe 29 august. Între timp, vă invităm să urmăriți un teaser video aici!

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s