Wonho strălucește în teaserul „Don’t Hesitate”

Wonho a lansat teaserul videoclipului melodiei „Don’t Hesitate”.

Platforma globală UNIVERSE a lansat teaserul video al noii piese a lui Wonho, „Don’t Hesitate”, prin intermediul aplicației și rețelelor de socializare.

În videoclipul lansat, Wonho începe prin a apărea într-o sală de petrecere în care o mulțime de oameni intră și ies. P fundalul roșu, spatele lui Wonho și muzica clasică se îmbină pentru a crea o atmosferă ciudată, atrăgând imediat atenția spectatorilor.

La scurt timp după, scena se mută în sala de petreceri cu variații muzicale, iar chipul plictisit al lui Wonho este luminat printre personajele mascate. Wonho parcă pășește între realitate și imaginație, cu privirea sa intensă și aspectul sexy, într-un spațiu plin de lumini roșii, de parcă ar păși pe un podium, sau simbolizând o lume interioară haotică. 

Farmecul lui Wonho se armonizează cu starea de spirit care acoperă întregul videoclip dominat de roșu, energizant, ridicând și mai mult nivelul de perfecțiune și așteptările publicului. Versiunea completă a videoclipului va fi lansată în curând.

Această nouă melodie este cea de-a 25-a melodie a Universe Music și prima colaborare cu Wonho, atrăgând o atenție deosebită din partea fanilor internaționali. Noua piesă „Don’t Hesitate” a fost scrisă și compusă de Wonho și ENAN și a fost lansată pe multe site-uri de muzică online pe 19 august.

 

Sursa: fanstar

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s