Fetele din NewJeans discută despre debut, puterea grupului și altele

NewJeans Opens Up About Their Debut + Their Strengths As A Group In 1st-Ever Magazine Pictorial

Fetele iau parte la primul lor pictorial!

După ce au pozat împreună pentru gazeta revistei Elle Korea , cele cinci membre ale trupei NewJeans au luat parte și la un interviu special. Pentru a descrie experiența de a cânta pentru prima oară în fața fanilor în timpul evoluțiilor, Minji a împărtășit: „Încă de dinainte de debutul nostru, lucrul pe care îl așteptasem fusese evoluția pe scenă. Deoarece am pregătit cele trei melodii lansate pe o perioadă lungă de timp, eu cred că am reușit să facem evoluții bune, ceea ce mă face fericită.”

Între timp, Danielle a spus: „Fiind prima oară când ne-am întâlnit cu fanii noștri, mă simțeam foarte anxioasă. Dar odată ce le-am văzut pe toate membrele stând împreună pe scenă, am devenit atât de bucuroasă!”

Haerin a mărturisit că petrece mult timp gândindu-se la ce ar putea face pentru a-și îmbunătăți abilitățile. Ea a zis: „Chiar și într-o singură melodie, noi trebuie să arătăm fanilor diferite expresii faciale și să transmitem mai multe energii. Așadar îmi fac griji în legătură cu ce aș putea face ca aceste lucruri să se dezvolte în mod natural. Sunt multe lucruri pe care vreau să le arăt pe scenă.”

Când a fost întrebată care este cea mai mare putere a grupului din punctul ei de vedere, Hanni a spus că este „vibe-ul relaxat”. De asemenea, ea și-a exprimat recunoștința față de colegele sale spunând: „Chiar și până de curând, mi-a fost dificil să scriu în coreeană, dar celelalte membre au fost atât de drăguțe cu mine și m-au ajutat ori de câte ori a fost nevoie. Sunt recunoscătoare acestora!”

Între timp, Hyein a remarcat: „Ceea ce îmi place cel mai mult la trupa noastră e că avem grijă una de cealaltă și mereu stăm cu ochii una pe alta. Uneori, când îmi e greu, celelalte fete simt asta și mă abordează primele.”

În ceea ce privește tipul de relație pe care o dorește alături de fani, ea a spus: „Sper că putem deveni prietene pentru fani noștri.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s