Brand New Music răspunde în legătură cu postarea lui Hyunseung din YOUNITE

Brand New Music Responds To Past Photo Of YOUNITE’s Hyunseung + To Take Legal Action

Agenția ia măsuri legale după ce o veche postare a artistului este reamintită!

În data de 18 august, o veche postare a lui Hyunseung din YOUNITE a fost încărcată pe o comunitate online de fani. În postarea respectivă se află o fotografie cu artistul, aceasta fiind însoțită de o descriere controversată. 

Deasupra capului idolului este un sticker cu Chaeyoung din TWICE, iar el se uită la acesta. Expresia utilizată de Hyunseung în descriere reprezintă un argou coreean preluat din limba japoneză care înseamnă „Mă simt bine”. Lucrul controversat este faptul că expresia este adesea folosită pentru a face aluzie către orice ține de pornografie.

Ca răspuns al postării, agenția Brand New Music a lansat o declarație oficială:

Bună ziua! Suntem Brand New Music.

Am confirmat faptul că fotografia artistului nostru care circulă pe rețelele de socializare a fost editată cu intenții rele. Drept urmare, plănuim să luăm măsuri legale pentru răspândirea informațiilor false, atac personal, defăimare, insulte și intenții pline de răutate împotriva artistului nostru. Dacă găsiți cazuri similare cu acesta, vă rugăm să consultați pașii de mai jos pentru a trimite informații la adresa: bnmusic2011@gmail.com.

Le mulțumim fanilor pentru dragostea și sprijinul infinit și cerem cooperarea dumneavoastră. Brand New Music va continua să muncească la nesfârșit pentru a proteja interesele artiștilor agenției noastre. Vă mulțumim.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s