Jisoo din BLACKPINK vorbește despre revenirea trupei în cadrul unui pictorial elegant

Jisoo Talks About BLACKPINK’s Upcoming Comeback In Bold And Elegant Pictorial

Artista a luat parte la un pictorial realizat de revista Marie Clare!

În data de 18 august, revista Marie Clare a lansat un set de fotografii pentru luna septembrie, în care apare Jisoo din BLACKPINK. În fotografii, artista pozează elegant și îndrăzneț, surprinzând farmecul eu unic.

În cadrul interviului care a urmat mai apoi, artista a descris faptul că se simte plină de emoție, deoarece fanii vor putea observa diverse laturi ale sale înainte de pre-lansarea melodiei „Pink Venom” a trupei BLACKPINK, care a avut loc în data de 19 august. Ea a spus: „Sper că acest pictorial va fi un cadou grozav pentru fani!”

Jisoo a mai explicat că a acordat o atenție mare detaliilor în timpul pregătirilor pentru lansarea celui de-al doilea album al grupului „BORN PINK”, deoarece fetele au revenit după un an și opt luni: „Sper că toată lumea se va bucura de revenirea BLACKPINK!”

Mai apoi, aceasta a discutat despre modul în care poți folosi presiunea care vine cu lansarea unei melodii în moduri pozitive spunând: „Dacă crezi în tine, atunci nu te lăsa influențat de emoțiile tale și dă tot ce ai mai bun în fiecare moment. Astfel, vei reuși și nu vei avea nici un regret mai târziu.”

A adăugat după aceea: „Anul acesta, mai presus de orice, vreau să arăt o nouă latură de artistă. Sper că voi putea transmite energie pozitivă prin muzică. BLINK, mi-e atât de dor de voi! Număr zilele până ne vom putea revedea.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s